Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik kutyát tartjátok...

ZotyaPappa kérdése:

Melyik kutyát tartjátok külsőre a legijesztőbbnek?

Figyelt kérdés
Nekem mondjuk nagyon tetszik a Bullterrier. Ha lehet azt is véleményeznétek nekem? Köszönöm a válaszokat.
2011. aug. 4. 23:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
a dobermann szerintem nem félelmetes, hanem tekintélyt parancsoló. Én a KÁJ-tól félek, igaz konfliktusom még nem volt a fajtával, de egy kutyut láttam aki ha nem fogja a gazdája emberre támadt volna. Nyilván ez csak egy adott egyed, nem általános, de én azóta valahogy tartok tőle. Ettől függetlenül egy gyönyörű kutya.
2011. aug. 5. 07:04
 12/19 anonim ***** válasza:

Szerintem külsőre az argentin dog a legfélelmetesebb, de nem félek tőlük. A baltaarcú bullterrier kifejezetten tetszik.

Viszont a Kautól, Kájtól én is félek, de nem a külseje miatt, hanem a belseje miatt :)

2011. aug. 5. 08:25
 13/19 anonim ***** válasza:
komondor,KAU,kangal :) a komondor csak azért mert nem látni a szemét, a többi pedig a agresszió miatt ..
2011. aug. 5. 12:56
 14/19 anonim ***** válasza:
bocs de mért mondjam, hogy a nagy kutyáktól félek, amikor ez nem így van? Én nem félek se a dobiktól se a rotiktól, szerintem ők gyönyörűek és kedvesek. Sokkal inkább félek a kistestű kutyáktól, mert kiszámíthatatlanok. Az biztos, hogy nem mennék be egy olyan udvarba ahol látok csivavákat, de egy olyanba, ahol ír farkasok vagy pitbullok vannak, szívesen. Persze itt nem arra gondolok, hogy rabolni, hanem a gazdi kíséretével xD Bár van egy-két fajta, amitől kifejezetten irtózok, jobban mint a csivaváktól. Ez a tacskó és az uszkár. Közelükbe nem mennék...
2011. aug. 5. 14:02
 15/19 anonim ***** válasza:

Én a nagytestű kutyákat imádom, viszont tisztában vagyok vele, hogy elég nagy gáz van, ha ők megtámadnak. Sokat vagyok nagy kutyákkal (argentin dog, cane corso, amerikai buldog, német juhász, kaukázusi, akita stb), és tőlük abszolút nem félek, meg hát hamarosan nekem is lesz egy 40 kilós kutyám a mostani 15 kilós mellé :)

Én azoktól félek, akiknek a gazdája felelőtlen és képtelen becsukni azt a rohadt kaput. A kutya a ház előtt mászkál az utcán, és akárhányszor elsétálok a ház előtt a kutyámmal, rátámad. Leginkább ölebek szoktak, na tőlük nem félek, mert kicsit odacsapok vagy rúgok, és már pár méterrel odébb fekszenek. Viszont volt már gond néhány nagyobb kutyával (20-25 kilóig), velük kevésbé volt egyszerű. Viszont NAGY kutya még nem támadott ránk. Ha ránk támadna, nem nagyon tudnék mit kezdeni vele, persze próbálkoznék...

2011. aug. 5. 14:29
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem félelmetes inkább ocsmányak mondanám a bullterriert.
2011. aug. 5. 19:10
 17/19 anonim válasza:

Én vicc nélkül a kopasz kutyáktól irtózom.

Kopaszok csúnyák és olyan arcot vágnak mindig mint az elmebetegek.Nem egy már rám támadott a Duna parton és persze végül én voltam a szemét állatkínzó hogy kicsit arrébb rúgtam.A nagy kutyákat imádom főleg a szőrösöket mivel német juhász mellet nevelkedtem.A zsebcirkálokat utálom legalábbis az elkényeztetett neveletleneket de amik képesek kutya módra viselkedni azokkal nincs bajom.

2011. aug. 13. 00:42
 18/19 anonim ***** válasza:

És mi van a nem "fajta tiszta" igazi kutyákkal? akiket nem beltenyésztettek,hanem ahogy a természet alkotta őket,és nem az ember?

Mindegy csak arra akarok kilyukadni,hogy nem értem az embereket miért csak olyan kutyákkal foglalkoznak,amiket az "ember alkotott",az ember szabta meg a külsőjüket.

2016. jan. 13. 12:43
 19/19 anonim ***** válasza:
ezt miért nem 5 éve kérdezted meg, amikor a kérdést kiirták? ne akarj kilyukadni a fajtatiszta, meg keverékre.
2016. jan. 13. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!