Melyik kutyát tartjátok külsőre a legijesztőbbnek?
Szerintem külsőre az argentin dog a legfélelmetesebb, de nem félek tőlük. A baltaarcú bullterrier kifejezetten tetszik.
Viszont a Kautól, Kájtól én is félek, de nem a külseje miatt, hanem a belseje miatt :)
Én a nagytestű kutyákat imádom, viszont tisztában vagyok vele, hogy elég nagy gáz van, ha ők megtámadnak. Sokat vagyok nagy kutyákkal (argentin dog, cane corso, amerikai buldog, német juhász, kaukázusi, akita stb), és tőlük abszolút nem félek, meg hát hamarosan nekem is lesz egy 40 kilós kutyám a mostani 15 kilós mellé :)
Én azoktól félek, akiknek a gazdája felelőtlen és képtelen becsukni azt a rohadt kaput. A kutya a ház előtt mászkál az utcán, és akárhányszor elsétálok a ház előtt a kutyámmal, rátámad. Leginkább ölebek szoktak, na tőlük nem félek, mert kicsit odacsapok vagy rúgok, és már pár méterrel odébb fekszenek. Viszont volt már gond néhány nagyobb kutyával (20-25 kilóig), velük kevésbé volt egyszerű. Viszont NAGY kutya még nem támadott ránk. Ha ránk támadna, nem nagyon tudnék mit kezdeni vele, persze próbálkoznék...
Én vicc nélkül a kopasz kutyáktól irtózom.
Kopaszok csúnyák és olyan arcot vágnak mindig mint az elmebetegek.Nem egy már rám támadott a Duna parton és persze végül én voltam a szemét állatkínzó hogy kicsit arrébb rúgtam.A nagy kutyákat imádom főleg a szőrösöket mivel német juhász mellet nevelkedtem.A zsebcirkálokat utálom legalábbis az elkényeztetett neveletleneket de amik képesek kutya módra viselkedni azokkal nincs bajom.
És mi van a nem "fajta tiszta" igazi kutyákkal? akiket nem beltenyésztettek,hanem ahogy a természet alkotta őket,és nem az ember?
Mindegy csak arra akarok kilyukadni,hogy nem értem az embereket miért csak olyan kutyákkal foglalkoznak,amiket az "ember alkotott",az ember szabta meg a külsőjüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!