Golden retriveresek? Ti hol tartjátok a kutyust?
Figyelt kérdés
Van neki egy elkülönített helye?Vagy az egész udvarban
szaladgálhat?
A miénk éjszaka egy elkülönített helyre van becsukva,sokszor reklamál,nem tetszik neki!
Nappal az egész udvar az övé....persze kertészkedik is nagyon...erröl nektek sikerült leszoktatnotok?
2011. okt. 1. 09:52
1/5 anonim válasza:
Nekem ugyan nem goldim van, de akiket ismerek, azok a lakásban alszanak, csak nappal vannak a kertben.
2/5 anonim válasza:
Nekem nincs ilyen kutyám, de ez nagy kutya úgy h kint a helye (mindegyik kutyának kint a helye, bármennyire is aranyosak, kint kell lenniük).
Az én kutyáim Bordeuxi keverékek, egész kert az ővéjük, az nem jó legyen kiengedve. Jó h "reklamál" ő se szeret lenni egy bekerített helyen, ahonnan nem bir kimeni...
Kutyasulira nem gondoltál???:DDD
3/5 A kérdező kommentje:
Mire kutyasuli?A kert miatt?
2011. okt. 1. 11:30
4/5 anonim válasza:
Kutyasuli amiatt, hogy kutyák között legyen és hogy tanuljon. Ugyanis a goldi munkakutya, pontosabban vadász kutya, tehát ha semmittevésben éli le az életét, akkor az neki is rossz és megkeseríti a tieteket is. Rombol, szökik, stb. A kutyasuli arra jó, hogy ott feladatokat kap. Persze nem a pórázon rángatós iskolákra gondolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!