Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Fiatal, egyedül élő nőnek:...

Fiatal, egyedül élő nőnek: bullterrier vagy yorki?

Figyelt kérdés

Nem áll fenn a helyzet, csak kíváncsi vagyok, ki mit javasolna és MIÉRT. :)

Szóval, kb. 21 éves, egyedül élő nőnek melyiket javasolnád inkább és miért? :)

2011. aug. 1. 19:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
56%
Yorki,egyértelműen..de tudod,ha már kérdezni kell,hogy melyik fajta..az már rég rossz!!!Érzi azt az ember,hogy melyik kutya a neki legmegfelelőbb társ.Nyilvánvalóan ezt így gondolják azok a válaszolók is akik a bullterrier mellett tették le a voksukat anno.Biztosan nem hirtelen felindulásból választották azt a fajtát...szóval bármelyik fajta lehet hűséges kis társ,de embere válogatja,kinek melyik áll közelebb a szívéhez..ja és még annyit,hogy rengeteg múlik a nevelésen,legyen szó akár egy "öleb"-ről,vagy egy harci kutyusról....Én yorkis vagyok,de az enyéim,100%-ig A KUTYA kategóriába sorolhatók,nem táskás kis piperkőc ölebek:)
2011. aug. 3. 16:34
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

"Nem áll fenn a helyzet"

de jó hogy senki se olvas csak ír.

egyébként én sem szeretem a minikutyákat, szóval természetesen bull

2011. aug. 3. 19:20
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyik se, szerintem MOPSZ :)
2011. aug. 3. 19:24
 14/17 anonim ***** válasza:
Azért mopsz, mert a bullterriert nem ismerem ugyan, de ha terrier akkor elég pattogós lehet, a yorki meg tipikus plázapcsás előitéleteket szül, továbbá rengeteg molyolás van a szőrével, jelenlegi szomszédom is nem gyozi kozmetikushoz hordani.
2011. aug. 3. 19:26
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét kutya jó fej, és egyáltalán nem törvényszerű, hogy egy yorki remegős, csökevény legyen. Alapban a természetük jó, pörgősek, kiváncsiak, játszanak, és sosem lehet mellettük unatkozni. Olyan kutyák, akiknek mindig jó a kedvük. Nekem dobermannom-yorki párosom van, na azok sem egyszerűek:)))))
2011. aug. 4. 06:59
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Végül is mind a kettő Terrier. Ha yorkit nézzük és nem az agyon-túl tenyésztett nem is tudom minek nevezzem ezeket akkor iszonyatosan Terrierek. Nekem volt szerencsém egy ilyen Yorkshire TERRIERHEZ, hát...én jobban be voltam carva mikor szaladt örülve a hatalmas Bernáthegyihez:) Semmi félelem, kedvesség, meglepően okos volt, igazi egyéniség, DE ez csak egy kutya és nem mind ilyen. Van egy másik barátnőmnek az egy roncs kutya, minden baja van, fél, ugat, támad, bepisál kakil(ez nagyrészt a gazdi hibája) de volt szerencsém sok ilyenhez. A Bullterriert meg imádom, igazi bohóc kutyák csak nevetni lehet rajtuk, mint a kecskék fejjel mennek mindennek, és saját magukon is nevetnek....:)
2011. aug. 5. 18:28
 17/17 anonim válasza:
Bullterrier. Nagyon szeretetteljes és vicces. Igazi egyéniség! És az meg a másik hogy nem kell állandóan fésülgetni a szőrét és kozmetikushoz vinni gyakran.
2022. jún. 30. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!