Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A Scalibor nyakörv a bolhák...

Zsopega kérdése:

A Scalibor nyakörv a bolhák ellen is véd?

Figyelt kérdés
Sokáig tipródtam a Kiltix és a Scalibor nyakörv között. Utánaolvasgattam, végül Scalibort vettem. Rosszul tettem?
2011. aug. 1. 15:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát remélem :D Nincs ugyan ráírva, de sztem ami a kullancs, szúnyog ellen jó, az miért ne lenne jó pont a bolha ellen? Az is ugyanúgy rovar... mi is ezt használjuk, és eddig nem találtunk benne bolhát (sem).
2011. aug. 1. 15:39
 2/5 Lila Moszat ***** válasza:

Nem, bolha ellen nem véd!

Én ezért Advantix cseppet használok a scalibor mellé, és így maximálisan védettek a négylábúk minden ellen.

Scalibort érdemes 4-5 hónap után a belső részét késsel megkapargatni, hogy biztosan jól működjön.

2011. aug. 1. 16:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Véd ellene, csak Magyarországon valami engedélyeztetési mizéria miatt nem írhatják rá. Ennyi.
2011. aug. 1. 16:02
 4/5 anonim ***** válasza:

idézet:

"Scalibor olyan 90 %-ot tud bolha ellen (deltametrin van benne, az "öregek" talán még emlékeznek a Butoxra, abban is ez volt...)

Ha erős a bolha-terhelés, akkor spot is kell"

2011. aug. 1. 18:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Jó bolha ellen is, a külföldi leírásban benne van, csak a magyarban nincs .
2013. márc. 24. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!