A kiltix vagy scalibor nyakörv hosszú szőrű kutyákon menniyre hatékony? Mert úgy gondolom hogy náluk nem éppen hatásos vagy igen? Mert nagyon jó lenne ha hosszú szőrnél is hatékony maradna.
Figyelt kérdés
Tudom hogy ez ilyen szempontból mindegy de Havanese-nek lenne és kb.20 cm-es a szőre.2011. febr. 15. 22:20
1/6 anonim válasza:
Én scalibort használok hosszúszőrű kutyán. Tavaly szeptember óta amióta rajta van, - lekopogom - nem volt benne kullancs. Egy döglott, száraz példányt találtam fésüléskor. :) Előtte 2 féle spot-ont is használtunk másfél évig és szinte minden hónapban kiszedtem belőle 2-3 kullancsot, nyaraláskor pedig naponta 10-30 darabot is! Egyelőre még nem akarom elkiabálni, az igazi teszt az lesz, ha majd megint megyünk nyaralni.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. febr. 16. 12:54
3/6 anonim válasza:
nekem shih-tzum van, 4 éve használjuk a kiltixet, nincs okom panaszra, nekünk bevált.
4/6 anonim válasza:
Melyik van a kutyusodon, és miért gondolod hogy nem hatékony?
Mi scalibort használunk évek óta, az állatorvosunk javaslatára, még nem volt vele gondunk.
5/6 A kérdező kommentje:
Kiltixet szeretnék az a jó bolha ellen is.És csak azért gondolom hogy nem lenne talán hatásos mert nagyon hosszú és dús a szőre.A spot-on is már azért nem jó mert csak a szőre szívja fel és alig jut a bőrre,pedig oda cseppentem természetesen,egyébként hatott az élősködők ellen csak mivel a szőre teljesen felszívja e miatt teljesen össze csomósítja a szőrét és teljesen zsírossá teszi.
2011. márc. 8. 12:48
6/6 anonim válasza:
Szerintem a kiltix sokkal hatásosabb.Mi is ilyet használunk Belga Juhász és a keverék kutyánknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!