Scalibor nyakörv vagy pl. (advocate) csepp? Vagy mindkettő?
5 hónapos 4 kilós hosszú szőrű terrier-nek lenne.
Egyáltalán a nyakörv jó a hosszú szőr-re?
Nekem a nyakörv nem vált be, viszont a Frontline és az Advantix cseppek közül mind a kettő. Ha nagyon kullancsos környéken laktok, akkor érdemes beszerezni egy ultrahangos kullancsriasztót is, az én kutyámnak tökéletesen bevált, elvileg 10-11 hónapig működik, de én 6 havonta általában cserélem, mert utána már gyengébb a hatása. 3800-5000 forint között van az ára, szóval nem drágább, mint a nyakörv. Itt is tudsz olcsóbban rendelni: [link]
Én Advantix csepp mellett használom, nagyon jól bevált.
Advocate csepp mellett tegnap az erdőből begyűjtöttünk egy kullancsot, már befúrta magát a bőr alá... hm . A doki szerint jó a cseppezés de kutyája válogatja melyknek mit kell adni. Hm....
Megkérdeztem a cseppet és a nyakörvet egyszerre, azt mondja a vadászok kutyái így vannak védve együtt, szóval nem gáz szerinte. Mindenki mást mond:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!