Túlzás lenne adni neki egy képet?
Figyelt kérdés
Elveszett a kiskutyánk, ma jelentkeztek a rádióból, hogy valaki megtalálta, felvettem az illetővel a kapcsolatot.
Mikor odaértem kiderült, hogy gyerekkoromból ismerem a bácsit, aki megtalálta, de nagyon rég láttam.
A jutalmat nem fogadta el, meg is siratta a kutyust, mikor elhoztam tőle. Arra gondoltam adok neki egy fényképet a kutyusról, megszerkesztem valahogy, és ráírom, hogy "Köszönjük szépen", vagy valami hasonlót.
Túlzás lenne ez, vagy ez még belefér köszönetképp?
Köszi előre is!
2011. aug. 1. 11:04
21/23 anonim válasza:
Van egy ötletem neked,hogyan tudd fényképezni.vedd fel a kedvenc játékát,tuti hogy lemerevedik addig amíg el nem dobod :D
22/23 anonim válasza:
igen, vagy állítsd mozgóra a gépet, távolodj el tőle, és hívd magadhoz - KATT
az enyém uszi ő is hiperaktiv: [link]
23/23 A kérdező kommentje:
de édes:) Látom nektek jobb kozmetikusotok van, mint nekünk...:S
2011. aug. 1. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!