Túlzás lenne adni neki egy képet?
Elveszett a kiskutyánk, ma jelentkeztek a rádióból, hogy valaki megtalálta, felvettem az illetővel a kapcsolatot.
Mikor odaértem kiderült, hogy gyerekkoromból ismerem a bácsit, aki megtalálta, de nagyon rég láttam.
A jutalmat nem fogadta el, meg is siratta a kutyust, mikor elhoztam tőle. Arra gondoltam adok neki egy fényképet a kutyusról, megszerkesztem valahogy, és ráírom, hogy "Köszönjük szépen", vagy valami hasonlót.
Túlzás lenne ez, vagy ez még belefér köszönetképp?
Köszi előre is!
Meddig volt nála a kutya? Ha csak pár napig/hétig, akkor hamar túlteszi magát a kutyán, főleg ha ennyi más állata is van.
Ha néha meglátogatjátok a kutyussal az sokkal többet ér, mint egy kép.
Szerintem olyan kéne amin nem fekszik, de ez saját vélemény.
Egy példa: Ahol a kedvenc játéka a szájában van :)
Persze ahogy neked tetszik, ez csak egy ötlet!
Szerintem nagyon jó ötlet!
ha ezek közül lehet választani,akkor a 2-ik.
de tényleg jobb lenne egy olyan kép,ahol éppen a f.gépbe néz,vagy játszik.csinálsz vagy 50képet,egy csak jó lesz :)
én is mindig így szoktam,az enyém is mindig elkapja a fejét,állandóan kattintgatok,aztán 40-50képből marad vagy 5,ami használható :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!