Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 2 éves kisgyerek mellé egy...

2 éves kisgyerek mellé egy yorki? Tapasztalatok, tanácsok?

Figyelt kérdés
2011. júl. 28. 14:42
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
43%
mini yorki nincs....yorkshire terrier van, aminek a standardja elég világos
2011. júl. 28. 14:55
 12/26 anonim ***** válasza:
84%
Azt szokták mondani, h vagy a gyerek vagy a kutya legyen 3 éves. Én még várnék. Egy 2 éves gyerek még semennyire nem érett ahhoz h együtt éljen egy kölyökkutyával. Ráadásul egy 2 éves gyerekhez még annyi idő és energia kell, h nem maradna a kölyökre. (ha meg a kölyköt neveled akkor a gyerek látja kárát) Hétvégente ki vinné iskolába??
2011. júl. 28. 14:56
 13/26 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

3.-nak : mikor a pénztárcámban turkálnak,anélkűl hogy kértem volna akkor kinyílik a bicska a zsebembe.

Senkinek semmi köze,hogy 30-50-100-150 ezret adok e egy kutyáért.

Nem ez volt a kérdés!

A normálisan válaszolóknak KÖSZÖNÖM!

2011. júl. 28. 14:57
 14/26 anonim ***** válasza:

"MINI YORKI NINCS, AZ TÚLSZAPORÍTOTT, BELTENYÉSZETES KORCS"

De azért van, mennyit látsz az utcán szaladgálni? 3.1kg alatt van a standard, szóval a kérdésre válaszolva még mindig nem való 2 éves gyerek mellé, szerintem. Nem kell ennyire felkapni a vizet...okoskodni...

2011. júl. 28. 15:03
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Sok-sok odafigyeléssel persze, megoldható. A yorkik okosak, taníthatóak, de kicsik. És ezt egy kisgyerek nem mindig érti meg, hogy ezért óvatosabban kell velük bánni.

Annyit tanácsolnék, és ezt kérlek fogadd meg: ne kutyavásáron, és ne internetes apróhirdetés alapján vegyél kutyát. Tenyésztőtől, jó helyről.

2011. júl. 28. 15:04
 16/26 anonim ***** válasza:

Szerintem ne, mert igaza van az előzőeknek nagyon kemény meló egy kölyök kutya. de komolyan én pont most mentem rajta kerwsztül. minden evés, alvás, játék után rögtön pisil, kakil. nagyon oda kell rá figyeléni h szobatiszta legyen. a másik, hogy egy 2 éves még nagyon kicsi ahhoz megértse ne ragadja meg a kutyát ne tegyen hirtelen mozdulatot, mert ijedt kutyából gyakran lesz agresszív kitya.

sztem nagyon jó 5let h a gyerek kutyával nőjön fel, de korai még. majd ha érti h mit miért.

2011. júl. 28. 15:12
 17/26 anonim válasza:
Merem ajánlani a spánieleket nagyon játékos kiskutya és szereti a gazdiját! nagyon szeretem nekem ANGOL COCKER SPÁNIEL-em van nagyon kis édes!
2011. júl. 28. 15:21
 18/26 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem ne...nekem a 2 éves kisfiam egyszer (teljesen véletlen, ráesett) eltörte az egyik 6 hetes kiskutyánk lábát amikor alom volt nálunk pedig nagyon vigyáztunk és ennél jóval nagyobb fajtát tenyésztünk. Kicsi gyerek mellé tényleg nem való kutya ő se mehetett volna a kölyök kifutókhoz... a felnőttekkel semmi gond de kicsi kölyök kutya nem való gyerek mellé szerintem vagy válasszatok egy idősebb menhelyi kutyust vagy egy nagyobb testű kölyök kutyát bár én elképzelni se tudom, hogy kölyöknevelést, hogy lehet úgy kivitelezni gyerek mellett ha nincs az embernek tapasztalata és hatalmas kertje, végtelen ideje.

A mai napig meglátszik azokon a kutyáinkon akik akkor voltak picik amikor a fiam. Sokkal kevesebb időm volt szocializációra és a velük való foglalkozásra pedig nekem 16 év kutyás tapasztalat áll a hátam mögött és megszámlálhatatlan mennyiségű kiskutya..

2011. júl. 28. 15:30
 19/26 anonim ***** válasza:
Milyen fajta kutyát tenyésztetek?
2011. júl. 28. 15:34
 20/26 Bozsikrisz ***** válasza:
100%

Van egy 2 és fél éves unokaöcsém, és egy 4 és fél éves yorkim. Tényleg sokszor előfordult, hogy a kissrác durván nyúlt hozzá, meghúzta, rálépett, rátenyerelt.

Soha nem történt komoly baj, de ehhez folyamatos felügyelet kellett, egy pillanatig nem hagytuk őket soha kettesben.

Megoldható, de én is inkább nagyobb testűt javaslok, vagy pedig várjatok még néhány évet.

2011. júl. 28. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!