"Kevés kutyát szeretnek jobban, mint az örökbefogadottakat és mentetteket. "Egyetértesz?
Figyelt kérdés
Ezt egy firsbee-s könyvben olvastam.
"Menhelyi kutyák — a menhelyi és mentett kutyák remek korongosokká válhatnak. Bár a
legtöbb ember azt hiszi, hogy a border collie-k, ausztrál juhászok, labradorok és golden retrieverek
a legjobbak ebben a sportban, semmi sem állhat távolabb az igazságtól. Az a kutya,
amelyik szeretetben él, jó korongos lesz, és kevés kutyát szeretnek jobban, mint az örökbefogadottakat
és mentetteket."
Mert faj kutyám van és sok pénzért vette én kevésbé szeretem mint egy olyan aki örökbe fogadta?:O... mi ez a hülyeség ?:S
2011. júl. 27. 22:50
11/12 anonim válasza:
Lehet benne valami. Minél szánalmasabb előéletű egy kutyus, a gazdi annál büszkébben feszít mellette, hisz ő mentette meg, neki köszönheti az életét. És mindenkinek elmeséli, hogy mik voltak az előzmények. De úgy gondolom ez egészséges, és természetes. Nem árt vele a kutyának, sem senkinek, viszont ettől az az ember még büszkébb magára. És mivel sajnálják a múltjuk miatt, igyekeznek a lehető legtöbb szeretetet nyújtani nekik (amit nem feltétlenül helyeslek).
12/12 anonim válasza:
Egy nem jól megfogalmazott mondaton képes vagy filózni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!