Egyetértesz abban, hogy a GTA Vice City-nek van a legjobb hangulata?
Figyelt kérdés
tudom kissé öreg már a játék , de valahogy magába szippantja az embert ha játszik vele :D , mintha maga a játékos is abba a világba cseppent volna2011. okt. 1. 21:35
1/10 anonim válasza:
Igen, nekem az a kedvenc GTA-m :D
2/10 anonim válasza:
nekem a san andreas tetszik, mert nagy és változatos a pálya, több jármű, több fegyver is van benne, meg több mindent is lehet benne csinálni
3/10 anonim válasza:
SA trollok húzzanak, ez most csak a vice city-ről szól!
És nem vagyok rá kíváncsi, hogy a klasszikus maffia-filmeket megjelenítő játéknál mennyivel "jobb" a raj-niggerek gyülekezete a gettóban...
4/10 anonim válasza:
énis adok +1 pontot a vice citynek ezen a téren.
5/10 A kérdező kommentje:
a vice city-t nem tudja más überelni :D
nincs annál jobb mikor este az emotiont hallgatva infernussal kocsikázni :) Kár hogy már nem játszák a multit :(
2011. okt. 1. 22:30
6/10 anonim válasza:
Játszák a multit,igaz kevesen,főleg ilyen dél-amerikai nemtudom kicsodák.De nyáron volt VCMP-n egy magyar szerver.Aztám augusztus elején megszűnt:S Én néha szoktam rajta játszani,magyarokat nem találnii rajta,na meg elszaporodtak a csalók:S
7/10 anonim válasza:
Az életben is odavagyok Miami-ért, úgyhogy Vice City-t is imádom, de szerintem megvan a maga feelingje a többi GTA helyszínnek is.
8/10 anonim válasza:
háát... én nem értek 1et:D én a modernebb gta-t szeretem:D IV-V
10/10 anonim válasza:
Igen! :D
Amúgy én még szoktam mai napig GTA Vice City multizni,néha látni pár magyart is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!