Hogyan kell örökbefogadni kutyát?
Figyelt kérdés
kicsit hülye kérdés de arra értem hogy kell e fizetni érte vagy adni érte valamit vagy szoktak e... olyanok válaszát kérném aki dolgozott már menhelyen vagy fogadott már örökbe kutyát
(azt hallotam h fajtatisztáért 4000et kérnek keverékért 2000et ez ighaz lehet?)
2011. júl. 27. 20:42
11/19 anonim válasza:
Biztos nem adnak hozzá.
Ők is híján vannak szerintem.
Én a helyedbe vinnék kutya kaját meg egy pár pórázt hogy támogassam a menhyelyet.
12/19 anonim válasza:
Nem adnak hozzá semmilyen nyakörvet, pórázt. Ezekre felesleges pénzt áldozniuk. Inkább ételre költik. Vigyél pórázt, hámot /nyakörvet, vagy szállítódobozt.
13/19 A kérdező kommentje:
innen is jó lenne szerintetek örökbefogadni?
2011. júl. 27. 21:18
15/19 anonim válasza:
Ahol mi alakunk ott fajtisztáért és keverékért is fizetni kell de csak az oltás árát!
16/19 anonim válasza:
Amit linkeltél az nem menhely hanem egy hirdetős oldal. Pénzt akarnak kapni a kutyáért. Nem az állat érdekeit tartják előtérben, szerintem inkább menj a menhelyre!
17/19 A kérdező kommentje:
de van ott ingyenes is
2011. júl. 27. 22:19
18/19 anonim válasza:
A menhelyi örökbefogadás szerintem "meghittebb", mint egy apróhirdetéses oldalon a felesleges "véletlen" kutyákat elvinni:) Biztos örülnének tápnak, pénznek, akárminek!
19/19 anonim válasza:
Jellemzöen az "örökbefogadás" szót a menhelyi állatok befogadására használják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!