Elaltassam a kuvasz kutyánkat?
Úristen, arra a lepratelepre aztán tényleg kell kutya... Jézusom, nem kellett volna megnéznem a képet... Undorító...
Másik: anyád meg is érdemelné, hogy egyszer nekimenjen a kutya. Húúú, de nagyon megérdemelné. Kívánom, hogy így legyen.
A kutyát meg szépen vidd el egy menhelyre, még ott is jobban tartanák, mint nálatok.
Amúgy: nekünk is van kuvaszunk 8 éves szuka. Semmi baja, teljesen egészséges, életvidám. Egyáltalán nem agresszív. Szóval ne magyarázd meg, hogy egy 8 éves kuvasz már öreg, mert ez OSTOBASÁG. Német dog lenne, vagy masztiff, akkor öregnek számítana, de nem egy kuvasz!
Szóval azonnal vidd menhelyre és mondd meg a "jó édes" anyádnak, hogy eszébe ne jusson valaha is állatot tartani, még hörcsögöt se. Meg mondjuk neked se, ha az első gondolatod az altatás.
Remélem, valaki felismeri a képet és feljelent titeket állatkínzásért, mert ez bizta, kedves kérdező, büntetendő, amit anyád csinál.
és még te ilyet kimersz tenni?
nem kéne szólni annak a hülye és idegbeteg anyádnak, hogy talán nem így kéne tartani egy kutyát ahogy ő tart??????
elárulom, hogy egy kutyát úgy kell tartani, hogy minden nap ki kell menni vele sétálni 2 órára, mindennap etetni és szabadon engedni az udvaron ( stb.)!!!!
ti álllatkínzók vagytok!!!!
s mér te félsz hogy megtámadják azt a féleszű anyádat???
rosszabbat érdemelne mint hogy megtámadja az a kutya!!! sok szerencsét hozzá!!!
NE ALTASD EL!!!!!!!!!!!
mamáméknak volt régen egy kuvaszuk a lehető leg okosabb állat volt amit el lehet képzelni
nem tanították meg semmi de egyszerűen mindent tudott mit kell csinálni
az idegeneket nem szerette és mikor jött valaki egy két órára meg kellet kötni.
egyszer éjszakéra kötötték meg mert a kaput csinálták lakásba nem lehetett bevinni tehát meg kellet kötni a kutya meg eltépte a láncot
nem szökött el csak feküdt a helyén.
a kuvaszok nagyon nem szeretik a láncot(más kutay se) szerintem simán megtámadna titeket ha elszabadulna de amilyen az adjon isten olyan a fogadj isten
és még te ilyet kimersz tenni?
Igen,mert segítséget kértem,hogy mi lenne a jobb neki magyarul szeretem a kutyát!
2. sok mindent tehet egy gyerek az anyjával szemben nem gondolod?Szerinted én nem próbálok ez ellen tenni nem gondolod???jah és ha már annyira vad hogy énis félek tőle nem gondolod?pedig én nem ártottam neki. ne engem idegsíts,!
A másik meg aki azt írta hogy lepratelep,nem mindenki gazdag ám!ERRŐL meg ennyit,bírom ezt az oldalt amikor kb 1 normális tud válaszolni a többi meg idióta!
JAH,és már kérdeztem a menhelyes csajt is,nem nagyon fogadnák be a kutyát,mert főleg azokat fogadják be ami az utcáról elkóborolt de nincs hely,neki meg elvileg van gazdája!Ez volt a válasz!
A másik meg aki azt írta hogy lepratelep,nem mindenki gazdag ám
Szerintem meg, ha valaki még önmagát se tudja eltartani, az ne tartson állatot!
Olavastad a Kisherceget??
"Egy életre felelős lettél azért amit megszelidítettél"
Ergo, nem a menhely kötelessége átvállalni a ti felelőtlenségeteket. Egyébként már akkor tenni kellett volna valamit amikor először láncra kötöttétek... Próbálj neki új, normális gazdát találni, olyat, akinél nincs láncon és törődnek vele. Esetleg próbáld meg őket:
[link] - ők foglalkoznak kuvaszokkal (bár a tiétek max valami kuvasz keverék...) vagy itt: [link]
most nem a gazdagságról beszélünk, de ha te szereted a kutyát akkor mért nem adsz neki rendszeresen enni???? mért nem játszol vele???????
egyébként meg ha azt válaszolnád hogy "mertmár én is félek tőle", akkor már az elején kellett volna elkezdeni az egyészet, és az egész alatt azt értemhogy foglalkozni és kaját adni neki egyébként is te hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!