Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyám kakijába csonti volt...

Kutyám kakijába csonti volt na de hogyan?

Figyelt kérdés

megijedtem, hogy férges vagy ilyesmi, de csak 1 db volt benne neki.A férjem horgászik,és pont most itthon volt a bekevert táp (abban volt csonti). A kutya nem evett bele, de ha a földre került egy csonti azt esetleg megehette.

Mit csináljak, kell aggódnom? Amúgy a csontit miért nem emésztette meg? Egyben volt a kakába.

2011. júl. 27. 13:10
 1/9 anonim ***** válasza:
ha egyben volt, akkor az valószínűleg nem légylárva, hanem férges a kutya...
2011. júl. 27. 13:13
 2/9 anonim ***** válasza:
érdekes, max féreghajtót, hátha nem csonti
2011. júl. 27. 13:13
 3/9 anonim ***** válasza:
szerintem csak simán beköpte a légy az ürülékét, ha férges az másképp néz ki.
2011. júl. 27. 13:15
 4/9 A kérdező kommentje:

Biztos hogy enm beköpte! Sétáltunk és mivel ez lakótelep, azonnal szedtem fel a kakit zacsiba, akkor néztem. (mindig nézem a kakiját)

Férget láttam már, ez kifejezetten horgászcsonti volt.

2011. júl. 27. 13:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Akkor megette, az pedig kibírta vhogy. Ha tuti az volt akk nem kell aggódnod nem férges a kutyád, de legközelebb figyelj kicsit jobban h mit eszik meg.
2011. júl. 27. 13:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Nagyon sok féle féreg van ám. Én biztos bepóbálkoznék a helyedben egy szélesspektrumú féreghajtóval, lehet melepetés érne. Kizárt dolog, hogy a csonti átjusson az emésztő rendszerén...
2011. júl. 27. 18:21
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen, mindenképpen akartam, holnap megyek dokihoz, csak nem tudtam mire vélni a dolgot. Köszi mindenkinek!
2011. júl. 27. 18:27
 8/9 A kérdező kommentje:
Komolyan azon gondolkodom, hogy elmegyek este és kiveszem a kukából a kakiját. Annyira akarom tudni, mi az.
2011. júl. 27. 18:28
 9/9 anonim ***** válasza:
:)
2011. júl. 28. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!