Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miert hempereghetett bele a...

Miert hempereghetett bele a kutyam mas kutya kakijaba?

Figyelt kérdés

5honapos a kutyam.

Ultem a padon es latom, hogy hempereg az uton. Azt hittem, a hatat akarta megvakarni a betonon, de mikor kozelebb mentem, lattam, hogy egy masik kutya kakijaban hempergett.

Hallottam egyszer valami olyasmit, hogy a kutyak bele szoktak hemperegni mas kutya pisijebe, de nem tudom, miert van ez.

2010. aug. 27. 12:24
 1/5 anonim ***** válasza:
mert neki az illat, nem szag. Parfümözd be a kutyád és lásd mit csinál...mindent elkövet, hogy eltűntesse magáról a "szagot"
2010. aug. 27. 12:30
 2/5 anonim válasza:
az én kutyám meg egyszer fogott egy galabmbot és annak a vérébe hempergett bele na de akkor lemostam róla mert azért az milyen már aztán meg simogatom :D
2010. aug. 27. 12:38
 3/5 anonim ***** válasza:

vadászösztön

el akarja a zsákmány elöl rejteni a saját szagát :)

2010. aug. 27. 12:48
 4/5 riita. ***** válasza:

Vadászkutyád van?

Álltalában azért hemperegnek bele a halba,kutya piszokba,sárba meg egyebekben,hogy a zsákmány ne érezze a kutya szagát.

Sok mindent nem tudsz ellene csinálni,mert ez ösztönösen jön..

2010. aug. 27. 13:06
 5/5 anonim válasza:
me finom:)
2010. aug. 27. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!