Szerintetek mivel érveljek apukáméknak egy kutya mellet?
szeretnék egy kiskutyust de apukám azt mondja h nem mert ugyse gondoznám rendesen meg h nekik kéne foglalkozniuk vele és stb.Szerintetek hogyan érveljek mellete?
13/F
bizonyíts
vállald be egy ismerősöd kutyáját mondjuk egy hétre
úgy is nyár van, sokan elutaznak
ha látják hogy szépen gondozod, talán megengedik
Egy házörző sose jön rosszul a házhoz:D
De ha már kutyát veszel me ilyen taplnyaló palotapincsi legyen, hanem valamiféle vadászkutya:)
Nekünk labrador van.
szerintem is jó lenne ésn is akarok egy kutyát
de hogy kérdésedre válaszoljak, szerintem úgy hogy válalnál kutyasétáltatást vagy egy kutya gondozását, amit az első is írt
de tudom ajánlani szinák jános és veress istván könyvét: a kutya hétköznapjai
nagyon sok érdekes dolog van benne!
sok szerencsét!
Nekem se akarták megengedni a második kutyusom.
Én azt mondtam , hogy foglalkozni fogok velük..minden nap kimegyek hozzájuk, játszok velük, összeszedem az ürüléküket, etetem őket, és a legfontosabb: hogy én veszem nekik a tápot. Nagy nehezen belementek..már 2 éve megvan a második kutyusom. :DD
De persze a kaját ők veszik. :D
Hát én mondjuk 11 vagyok és 3 napja kaptam 1 kutyát.
Folyton nyúztam anyáékat és amikor odajöttek a géphez, hogy mit csinálok, mindig behoztam 1 kutyákról szóló weboldalt, hogy lássák, hogy folyton ez jár az eszemben, de el is olvastam végül!:)
Szerintem ne nagyon érvelj inkább legyél jó és akkor sikerül! Mondjuk nekem a szüleim mindent megengednek! De én viszem sétálni és vettem már fel kakiját is!:)
Mondjuk az 1. hsz nekem is tetszik!
én 16 vagyok és legalább 5 éve hogy könyörgök egy saját kutyusért már mindent elkövetem hogy megengedjék vigyáztam
több hónapig az ismerősünk kutyájára ekkor napi 2x takarítottam mindíg csak a kutyákról beszélek anyumék már ezt betegesnek tartják viszont. Sajna anyumnak herótosa van a kutya szörtől és legfőbbként ezér nem engedi a kutyát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!