Van egy fiú csivavám, nagyon vad, mindenkit megharap és már sokan panaszkodtak. Engem nem harap meg. Az ivartalnítástól lehet megszelídülne? Vagy, hogy lehetne rajta segíteni? Elaltatni semmiképp, elajándékozni lehetetlen a természete miatt.
Ha tudod nézd a Spektrum műsorát áprilisban minden hétvégén megy A Póráz Két Végén című műsor. A főszereplő Victoria Stilwell ha (jól tudom kutya pszichológus) családoknak segít a problémás kutyáik megnevelésében. Hihetetlen egyszerű módszerekkel már néhány óra alatt fantasztikus eredményeket ér el a tiedhez nagyon hasonló esetet is mutattak már be. Már előttem írták ha van rá lehetőséged a kutyaiskola jó megoldás vagy szerezz be egy-két könyvet a kutyakiképzésről akár könyvtárban is találsz vagy itt egy link: ***** Végül egy gyakorlati tanács: ne hagyd, hogy bárkit is megharapjon!!! ha jön valaki hozzád vedd pórázra és ha látod rajta, hogy támadni akar vidd át egy másik helyiségbe és hagyd ott egyedül ha megnyugodott hozd vissza, ha megint támadna ismét vidd ki és ezt következetesen addig csináld amíg a célt el nem éred nála azaz már nem akar megharapni senkit.
Sok sikert!
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!