Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Extra mini német pincser, van...

Nixee20 kérdése:

Extra mini német pincser, van ilyen?

Figyelt kérdés

Én most szeretnék venni egy kutyát , ami extra mini német pincsernek van hirdetve.

Ami azt jelenti , hogy 2kg-nál nem lesz több és a marmagassága 20cm-nél nem lesz magasabb. Van ilyen?:)

2011. júl. 26. 11:56
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Én biztosan nem vennék tőle kutyát.

És ilyet beleírni: "Kiskutyák tenyésztésre alkalmasak"

B*zzeg még meg sem születtek, de már úgy vannak hirdetve, hogy lehet őket tovább szaporítani.

2011. júl. 26. 12:32
 12/30 A kérdező kommentje:

Már megszülettek:)

csak majd augusztusba lehet elhozni.

Hát nem tudom, én nem vagyok tenyésztő.

2011. júl. 26. 12:37
 13/30 anonim ***** válasza:
0%
aranyosak :) szerintem semmi bajuk.. de ha meg akarod venni az egyiket és elmész oda ott többet tudsz érdeklődni is, meg több mindent is látsz a kutyákon.
2011. júl. 26. 12:42
 14/30 anonim ***** válasza:

Persze, értem, hogy megszülettek, úgy értettem, hogy még annyira fiatalok.

A hirdetés szövegéből pedig kitűnik, hogy kizárólag a pénz miatt vannak szaporítva:(

20 ezer forint az nagyon kevés! Úgy értem egy kiskutya oltásai, ellátása eleve több, mint 20 ezer forint. És neki ezen még nyilván van haszna is.

Én nem javaslom, de Te döntesz.

2011. júl. 26. 12:50
 15/30 anonim ***** válasza:

Szia!

én nem támadlak:-)

nem sajnos olyan hogy mini meg extra mini nem létezik. vagyis fizikai valójában persze van, csak fajta nincs. ált. ezek a kutyusok ugy "készülnek" hogy 4 hetesen a még szopó kiskutyát elválasztják az anyjától és csak annyira táplálják gyenge minőségű kajával h életben maradjon, igy megfelelő tápanyag hiányában fejletlen marad és valóban nem lesz nagyobb ez bizonyos méretnél.

ezért nem szép tőled h ezt támogatod. nem minden kiskutya éli túl az "extraminisítést"

2011. júl. 26. 13:53
 16/30 anonim ***** válasza:
ja és ő nem tenyésztő. ezt magadtól is beláthatod már az oltás is több mint az áruk, plusz január elsejétől törvénybe ütközik chip nélkül eladni kutyát.
2011. júl. 26. 13:54
 17/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2011. júl. 26. 14:37
 18/30 anonim ***** válasza:

Istenem hátast vágok ezektől a szaporítóktól. Egyértelműen nem tenyésztőről beszélünk. Olyan, hogy extra mini nincs. Már az előző válaszoló elmondta hogyan gyártják az ilyen kutyákat. Vagy ilyen alultáplált kiskutyát adnak oda neked ami vissza maradt a fejlődésben, vagy egy ilyen kutyának a kölykeit veszed meg ami már ilyen "extra mini". Mert mint látod a kedves "tenyésztő" a leendő gazdákat is sarkallja a további szaporításra az utolsó mondatban.

Nem értem a rendes törpe pincser miért nem jó. Szerintem nem egy eszeveszett nagyság az a 25-30 centi és 2-4 kg...

Persze nem 20ezer forint jó helyről ez tény, de még ha szaporítótól veszed akkor is legalább nem törik össze mint egy ropi.

2011. júl. 26. 14:43
 19/30 A kérdező kommentje:
Istenem, szóval minden kiskutyát úgy tenyésztettek ki, hogy alul táplálták?.... míg a Farkas kutyából, egy Yorkshire vagy egy pincsi lett az milyen folyamatokon ment keresztül?!! Tudom, hogy gén kezeltek. Melyik állat nem?? Mindegyik genetikailag manipulálva lett , mégis elélnek 13-15 évig. Nem ez volt a kérdésem. De sebaj. Meg mi az ,hogy össze törik, mint egy ropi?? Meg különben is, a törpe pincser a doberman kicsinyített változata. Akkor azt is éheztették vagy mi?
2011. júl. 26. 23:30
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Most már csak azt nem értem, hogy minek tetted föl a kérdést. Bármit írunk, Te meg akarod magyarázni az ellenkezőjét.

A válasz a kérdésedre nem, nincs se mini, se extra mini. Törpe pincser van. De vedd meg, ha ennyire akarod. Remélem nem lesz beteg, és remélem akkora lesz, hogy pont befér a tatyidba:(

2011. júl. 27. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!