Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » El lett kényeztetve, de...

El lett kényeztetve, de nevelni kéne. Hogyan?

Figyelt kérdés

A kutyusom most hat hónapos,három hónapja van nálunk.Panel-kutya :)

Mivel csivava-yorki keverék menhelyes kutyus .tudom nem szabadott volna,nagyon elkényeztettem...MInden meg volt neki engedve,de sajnos most a fejemre nőtt.Hiába próbálom nevelgetni,a jutalomfalatokat csak megeszi és két hét múlva sem megy neki a "helyedre".Rendszeresen szétrágja a padlószőnyeget és házimozi zsinórjait.Múltkor már nagyon mérges voltam rá,amiért bekakilt a nappaliba három hónap után is,és nagyon szégyellem,de kicsit rávágtam a fenekére.Nem fájt neki,de megsértődött,és képzeljétek....arrébb ment fél métert,rám nézett és odapisilt....Olyan makacs vagy nem is tudom milyen....

Hogy lehetne kicsit megnevelni?Párom azt mondta ha nem lesz változás visszaviszi a menhelyre,de én azt nem szeretném.Úgy a szívemhez nőtt ez a kis "vakarcs" :)

2011. júl. 26. 10:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Egyébként a jólnevelet, szófogadó kutya is nagyon cuki, sőt! Sokkal cukibb, ugyanis miatta nem kell szégyenkezned ha vendégek jönnek, vagy ha ti mentek vele társaságba!
2011. júl. 26. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!