Golden retriever vagy angol bulldog?
Figyelt kérdés
13 éves gyerekemnek szeretnék egy kiskutyát.Melyik lenne az ideálisabb?2011. júl. 24. 20:11
12/17 anonim válasza:
Az előttem szólókkal egyet értve a Golden Retrieverre voksolnék, hisz imádja a gyerekeket, szeret apportozni, csodás és hű társ:)
13/17 anonim válasza:
Hmm, a menhelyes dologhoz hozzátenném, hogy felkereshetsz egy Golden Retriever Fajtamentő szolgálatot:)
*előzővoltam
14/17 anonim válasza:
Külön nincs a goldeneknek mentése, a retriever mentők mentik öket is.
15/17 anonim válasza:
Tényleg jó a golden, de amint láttam ezt még nem írta senki: HIHETETLENÜL nagy mozgásigénye van! Nem elég neki a kert, minden nap séta, fárasztás, tanítás. Én ezért inkább az angol bulldogot választanám, de csak jó helyről (jó idegrendszerű kutyát) vagy menhelyről, ahol már ismerik a kutyát és el tudják mondani a jellemzőit. Nekik sokkal kevesebb mozgásigényük van, viszont több egészségügyi problémájuk.
16/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat és a menhelyes ötlet a férjemnek is tetszett így korán reggel elmentünk és megvettük a kiskutyát,hogy ma a lányom születésnapjára oda is adhassuk.A lányomnak annyira tetszett,hogy azóta(ebben a 1 órában)minden idajét a kutyával tölti.
2011. júl. 25. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!