Golden retriever vagy angol bulldog?
Figyelt kérdés
13 éves gyerekemnek szeretnék egy kiskutyát.Melyik lenne az ideálisabb?2011. júl. 24. 20:11
2/17 anonim válasza:
attól függ.
A golden retriver valamivel nagyobb testű kutya, de szerintem ő talán kicsivel barátságosabb és emberszeretőbb:)
3/17 anonim válasza:
Goldi,az a légynek se tudna ártani.
Nagyon okos kutyus.
Nekem is az van.:)
4/17 anonim válasza:
golden retriver. először mindig is azt akartam, de aztán beagle keverék lett, akit imádok. <33 de a golden meg 2. kedvenc fajtám. :))
6/17 anonim válasza:
A golden retriever tanítható, okos kutyus. Én ezt a fajtát választanám.
7/17 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok
Egyébként inkább fogadj örökbe egy kutyust a menhelyről!
Nemcsak ingyen van,de meg is mented vele az életét! sokkal fontosabb minthogy hogy néz ki a kutyád (de egyébként a menhelyen is vannak fajtiszta/szép kutyák)
8/17 anonim válasza:
ja igen, csatlakozok ahhoz is, aki a menhelyeset írta. :))
10/17 anonim válasza:
A golden ideálisabb
Jópofa kutya az angol bulldog is DE azzal rengeteg baj van. Rámenne a gatyád az állatorvosra és még be is fingik. Ráadásul tisztítgathatod is pofikáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!