Milyen kutya lenne a legmegfelelőbb számomra?
Sziasztok!
Olyan kutyát szeretnék, ami kb. közepes testű, szereti a gyerekeket, mivel én is még csak 15 vagyok.
Szeretném, ha nagyon jó társ lenne, szerető kutya aki imádja a gazdáját, okos és szófogadó. De ha idegenek jönnek, jelezne ugatással. Idegeneknek nem engedné meg hogy megsimogassák, nem fogadna el tőlük ételt. Csak ha én azt megengedném. Nem tudnák elrabolni, mivel meg tudná védeni magát.
Bírná az utazásokat a repülőn, mivel sokat kellene majd utaznunk.
És szobakutya lenne.
És ne legyen nagyon cuki, hanem mondjuk tartsanak tőle az emberek a kinézete miatt és ne tudja mindenki, hogy á ez a fajta nem harap.
Mi lenne a megfelelő kutya számomra szerintetek?
Na látom, az emberek eléggé bunkók! Ez most tanúbizonyságot nyert általad! Ez az oldal nem arra való, hogy veszekedjünk, hanem hogy kérdéseket lehessen feltenni és válaszolni azokra! Nem fogok veled vitázni, mert nem süllyedek le a szintedre! A másik meg, hogy nem rontottam el a keverék kutyámat, hanem már felnőtt volt és menhelyről hoztuk, ezért nem lehetett normálisan egyéb dolgokra megtanítani! Látszik, hogy ezen az oldalon mindenki nagyon okosnak KÉPZELI magát. És a helyesírásod, nem az idegességtől rossz! Jobb ha tudod, én legalább tudok helyesen írni! :D
Na ennyit rólad!
Nem érdekelsz, mostmár még reagálni sem fogok az írásaidra, mert szimplán lenézlek! Ennyi!
Hmm... ez nem igaz!
De ha még igaz is lenne, akkor is jobban jártam, mint te, mert én gyerekként lehetek tudatlan, te meg még felnőttként is az vagy!
Hoopppsz....ez van!
Én még kinőhetem, de TE MÁR NEM!!!!
Nem érted?!
Ennyire nem akarsz hallgatni másokra!?
Tudod miért írtam azt hogy: "Az öreg kutyák is ugyanolyan jól taníthatóak mint a fiatalok. Ezt nem csak úgy mondom, hanem tudom."
Azért tudom, mert minden nehézség nélkül megtanítottam az 5ÉVES és a 9ÉVES menhelyi keverék kutyáimnak azt amit csak szerettem volna. Pedig nekik is voltak gondjaik, az egyik pl. még nem volt szobatiszta, a másik pedig rettegett a zajoktól. Mára pedig minden baj eltűnt. Bár időbe telik, mert ez nem megy egyik napról a másikra, de a végeredmény mindent megér.
Te pedig itt próbálod beadni nekem azt hogy a felnőtt kutyákat nem lehet megtanítani semmire, csak azért mert te nem bírtál el eggyel.
És ne mond hogy nem hallottál még Victoria Stilwell-ról vagy Cesar Millan. Nem is tudom megszámolni hány olyan rész volt amikor felnőtt kutyákat tanítottak.
Ja, és nem válaszoltál arra a kérdésre hogy mi lesz akkor ha a fajtiszta kutyuskád nem lesz mintakutya? És ugyanúgy viselkedik mit a keverék kutyád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!