Milyen kutya lenne a legmegfelelőbb számomra?
Sziasztok!
Olyan kutyát szeretnék, ami kb. közepes testű, szereti a gyerekeket, mivel én is még csak 15 vagyok.
Szeretném, ha nagyon jó társ lenne, szerető kutya aki imádja a gazdáját, okos és szófogadó. De ha idegenek jönnek, jelezne ugatással. Idegeneknek nem engedné meg hogy megsimogassák, nem fogadna el tőlük ételt. Csak ha én azt megengedném. Nem tudnák elrabolni, mivel meg tudná védeni magát.
Bírná az utazásokat a repülőn, mivel sokat kellene majd utaznunk.
És szobakutya lenne.
És ne legyen nagyon cuki, hanem mondjuk tartsanak tőle az emberek a kinézete miatt és ne tudja mindenki, hogy á ez a fajta nem harap.
Mi lenne a megfelelő kutya számomra szerintetek?
Nekem is aussie kennelem van szóval ez fájt...:D
Az aussie tényleg jó abból a szempontból, hogy őrző védő feladatokra is 100% ban alkalmas.
Hihetetlenül okos a fajta de tud domináns lenni és kézben kell tartani. Ha kell nyugodtak és több óráig tudnak teljesen nyugiban feküdni utána pörögnek de nagyon ha kell
legyen aranyos,de közben tartsanak az emberek a kinézetétől?!
Különben ha aranyosat akarsz, gyerekbarátot,jó társat akkor a golden retrievert ajánlanám, viszont ez a kutyafajta szereti ha simogatják, ezért sok rá az esély,hogy máshoz is odamegy.
Ha azt szeretnéd,hogy féljenek tőle, akkor énis a boxert ajánlom. Viszont a Német juhászra sok dolog rá illik amit te keresel. Lehet,hogy kinézetre nem "ijesztő" de örző-védő kutya.(vagy vadász már nemtom)
ez a honlapom: [link]
de én most konkrétan az Expoler kennelre gondoltam.. ez egy nyilvános fórum és nem kéne ilyen hangnemben beszélni senkinek se a kutyáiról. Lehet neked nem tetszenek a kutyáik de ez nem jelent semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!