Milyen kutya lenne a legmegfelelőbb?
Jövőre szeretnék egy kutyát, azonban nem tudom, melyik fajta lenne a legjobb. A helyzet az, hogy viszonylag kicsi lakásban élek édesanyámmal, és egy cicával (50 nm), viszont a környezetünkben minden megfelelő (lakópark, rengeteg füves területtel, illetve nem messze van egy kiserdő is, ahová rendszeresen hordanak más kutyát is sétáltatni). Napjában többször is levinném a kutyust, hiszen jómagam minden nap 1x, vagy 2x is futni járok(így akár még több mozgásban részesülhet). Még egy évem van hátra gimiben, jobbnak találom, hogy megvárom az egyetemet, hogy több időm lehessen a kutyára.
A gond még az, hogy egy igen harcias, makacs, önelégült, zsarnok,nagy termetű házicicám van, így nagyon pici (pl mini yorkie) eb nem jöhet számításba, mert rettegésben kéne élnie.
Köszi előre is a tippeket!
Örökbe is fogadhatsz,pl. fajtamentőktől,ők már ivartalanítva,oltva,chippezve adnak örökbe kutyát.
Pl. francia bulldog.szívós kutya,imád mozogni,és nem törékeny.
ilyen mindig van a bulldog mentőknél,sokszor nagyon fiatal,vagy kölyök is:
Norfolk terrier!
nagyon édes szerintem
vagy Tacsi. nem nagyon van annál szerethetőbb kutya.
nekem csivim van, azért mert 50 nm-es a lakás, és nagyobbat nem akartam
én a spiccet ajánlanám, vagy esetleg a husky ,de csak ha kertesházban laktok.www.akutya.hu/munkakutyak/eszkimo_kutya
itt több kutyafajta is van adatokkal sok szerencsét!
amerikai staffordshire terrier.
Lakásban szeret lenni, cicát elintézi, rangsor kiépül.
szeret mozogni, meg meg is véd ha kell.
de amugy kedves eb.
Nekem is egy egyéves szuka staffom van lakásban.
Úgy tudom,hogy a beagle nagyon hiperaktív kutya,és szerintem a futással letudnád nyugtatni,hogy minden oké legyen a házban.Közepes termetű eb.
Vagy esetleg whippet,vagy kis olasz agár?
Esetleg foxi?Ők is elég pörgősek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!