Fiu vagy lány kutya?
Figyelt kérdés
Sziasztok én egy fiu vagyok aki szeretne egy kutyát örökbefogadni egy menhelyről vagy valakitől akinek már nem kell vagy elajándékozza...
Mindenki azt mondja hogy a lány kutyák jobbak meg könnyeb őket kezelni(első kutya lenne) de nekem valahogy elépzelhetetlen hogy lány kutyát tartsak mert olyan fura lenne mert én meg fiu vagyok:D
Kérlek győzzetek meg NORMÁLIS érvekkel vagy a fiu vagy a lány kutyáról.
2011. júl. 23. 20:06
11/12 anonim válasza:
A kertre tényleg veszélyesebbejk a fiú kutyák. Az csak az egyik, hogy lepisilik a virágot, és tönkre megy, de sokkal többet ásnak, mint a lánykutyák, é még a tóból is képes kiszedni. Monjukn az ásás fajtától is függ.
12/12 anonim válasza:
2 napja kaptam egy beagle kislányt,első kutyaként,hát mit ne mondjak,kegyetlen rossz:D van egy "haverja",egy beagle fiú,ő most hat hónapos,és ezerszer jobban viselkedik az én kutyámnál.. és ahhoz képest,hogy hozzám bújik,apámra jobban hallgat.
de azért imádom♥♥:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!