Fiu vagy lány kutya?
Sziasztok én egy fiu vagyok aki szeretne egy kutyát örökbefogadni egy menhelyről vagy valakitől akinek már nem kell vagy elajándékozza...
Mindenki azt mondja hogy a lány kutyák jobbak meg könnyeb őket kezelni(első kutya lenne) de nekem valahogy elépzelhetetlen hogy lány kutyát tartsak mert olyan fura lenne mert én meg fiu vagyok:D
Kérlek győzzetek meg NORMÁLIS érvekkel vagy a fiu vagy a lány kutyáról.
Megértelek, én is hasonlóan gondolkodom:)
Annyi az egész, hogy a kanok jobban hajlamosak a dominanciára, velük gyakrabban fordul elő ilyen probléma, akaratosabbak sok esetben, mint a szukák.
Ez persze nem azt jelenti, hogy nem lehet kifogni domináns szukát, vagy báránylelkű kant, csak a tendencia ezt mutatja.
Egy kanhoz valószínűleg erősebb kéz kell (itt nem verésre gondolok), de én úgy vélem h ha befekteted a munkát a nevelésbe, tanításba, meg fog térülni.
Tanácsként annyi, hogy mindenképp ivartalanított kutyát hozz haza, vagy ha olyan tetszik meg ami ivaros, akkor vidd el dokihoz, hogy ne kelljen más kutyáknak is a menhelyi sorsra jutniuk!
lakásban tartott kutya lenne és nem akarom ivartalanítani mivel 100%osan tudnék rá figyelni séta közben hogy ne történjen baj ha lány ha fiu
amugy bajom nincs a lány kutyákkal csak fura lenne nekem:D
szia!
Én lány vagyok, de nekem mindig kanjaim voltak, és nem is kellene szuka. Tacskó keverék volt, angol cocker spániel, beagle és mudi. Időrendben :)). Valahogy a kanok viselkedése közelebb áll hozzám, bár harciasabbak.
A szukát ivartalanítani kell, hogy ne jöjjenek hozzá a kanok. Viszont kedvesebb állítólag.
Sok kan igazi tesztoszteronbomba. Jelölgetnek, ugatnak, harcolnak, kaparnak, és kihúzzák magukat egy idegen kutya előtt :)). Szerintem szebbek, mint a szukák-egyéni vélemény! és egy kicsit nagyobbak.
köszi a válaszokat amugy mamámnak van két pulija az egyik fiu a másik l
ny és a lány ugymond veszélyesbb mint a fiu mondjuk a fiu még nincs 1 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!