Fiú vagy lány kutya való lakásba?
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy kutyát akarunk panellakásba de nem tudjuk, hogy fiú vagy lány legyen.
A kanokról azt hallottam, hogy büdösebbek tudnak lenni és csöpögtetnek néha, de nem muszáj ivartalanítani őket ha tudjuk tüzelés idején fékezni vágyaikat.
A szukák könnyebben kezelhetők, nincs olyan erős testkipárolgásuk mint a kanoknak de ivartalanítani kell őket a pötyögtetés meg a nem kívánt kiskutyák miatt.
Van aki tud segíteni a döntésben?
Bocsi, de szerintem nem való kutya a lakásba. Szeretem a kutyákat, de ahol eszem, iszom, alszom, tisztálkodom ott ne legyen állat. Kertbe, udvarra való, de oda nagyon!
Nem bántani akarlak, csak ez a véleményem.
ma 13:15
téged ki kérdezett? ha nem tudsz a kérdésre válaszolni akk maradj inkább csöndben. nehogy te döntsd már el helyette,hogy a kutyáját hova rakja. az én kutyám is a házban él velünk és szobatiszta,nincs szaga.
kérdező:
nekem fiú kutyusom van sosem pisilt le még semmit mert már teljesen szoba tiszta ha pisilnie kell hozza a pórázát:) nyugodtan vállalj fiút.
A vágyaikat nem tudjátok fékezni, ha egy ivaros kan kutya tüzelő szukát érez, akkor nagyjából mondhatsz amit akarsz.
A jelölésről viszont le lehet szoktatni.
A szuka kutya tüzeléskor vérzik, csepegtet, séta alatt vonzza a kanokat.
De ezek mind kivédhetőek az ivartalanítással, és akkor tökmindegy, hogy kan, vagy szuka.
Köszönöm a válaszokat azt az egyet kivéve!
Igazából azt olvastam a hím kutyáknak erősebb a hormonális kipárolgása ezért erőteljesebbnek érezzük az "illatukat". Az a gond, hogy kan kutyát nem akarja párom ivartalanítani, de ha szuka lenne két tüzelés után ivartalanítanánk.
Férfiak....:)
Az a helyzet, hogy ugye fajtát még nem írtam ezért érthető félre a dolog.
Ha lány lenne akkor AMSTAFF lenne
Ha kan lenne akkor Staffbull.
És itt a kérdés, melyik legyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!