Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Fiú vagy lány kutya való lakásba?

Fiú vagy lány kutya való lakásba?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olyan gondom lenne, hogy kutyát akarunk panellakásba de nem tudjuk, hogy fiú vagy lány legyen.

A kanokról azt hallottam, hogy büdösebbek tudnak lenni és csöpögtetnek néha, de nem muszáj ivartalanítani őket ha tudjuk tüzelés idején fékezni vágyaikat.

A szukák könnyebben kezelhetők, nincs olyan erős testkipárolgásuk mint a kanoknak de ivartalanítani kell őket a pötyögtetés meg a nem kívánt kiskutyák miatt.

Van aki tud segíteni a döntésben?

2011. aug. 23. 13:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
34%
LÁNY! a fiú lepisil mindent (szekrény ágy stb) :) szerintem inkább lány mint fiú.
2011. aug. 23. 13:11
 2/18 jamesbond válasza:
22%

Bocsi, de szerintem nem való kutya a lakásba. Szeretem a kutyákat, de ahol eszem, iszom, alszom, tisztálkodom ott ne legyen állat. Kertbe, udvarra való, de oda nagyon!

Nem bántani akarlak, csak ez a véleményem.

2011. aug. 23. 13:15
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kan yorkim van és nem pisil le mindent sőt semmit nem pisilt le. Van neki letéve vileda ha kell arra megy. Szerintem amúgy tök mind1 milyen nemű kutya van panelban. Mi az, hogy büdösek tudnak lenni? Mondjuk ha nem fürdetünk egy kutyát az büdös.
2011. aug. 23. 13:16
 4/18 anonim ***** válasza:
52%

ma 13:15

téged ki kérdezett? ha nem tudsz a kérdésre válaszolni akk maradj inkább csöndben. nehogy te döntsd már el helyette,hogy a kutyáját hova rakja. az én kutyám is a házban él velünk és szobatiszta,nincs szaga.

kérdező:

nekem fiú kutyusom van sosem pisilt le még semmit mert már teljesen szoba tiszta ha pisilnie kell hozza a pórázát:) nyugodtan vállalj fiút.

2011. aug. 23. 13:17
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

A vágyaikat nem tudjátok fékezni, ha egy ivaros kan kutya tüzelő szukát érez, akkor nagyjából mondhatsz amit akarsz.

A jelölésről viszont le lehet szoktatni.

A szuka kutya tüzeléskor vérzik, csepegtet, séta alatt vonzza a kanokat.

De ezek mind kivédhetőek az ivartalanítással, és akkor tökmindegy, hogy kan, vagy szuka.

2011. aug. 23. 13:18
 6/18 anonim válasza:
61%
nem való..
2011. aug. 23. 13:18
 7/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat azt az egyet kivéve!

Igazából azt olvastam a hím kutyáknak erősebb a hormonális kipárolgása ezért erőteljesebbnek érezzük az "illatukat". Az a gond, hogy kan kutyát nem akarja párom ivartalanítani, de ha szuka lenne két tüzelés után ivartalanítanánk.

Férfiak....:)

Az a helyzet, hogy ugye fajtát még nem írtam ezért érthető félre a dolog.

Ha lány lenne akkor AMSTAFF lenne

Ha kan lenne akkor Staffbull.

És itt a kérdés, melyik legyen :)

2011. aug. 23. 13:23
 8/18 anonim ***** válasza:
Mindegy milyen, ha ivartalanok akkor a felsorolt problémák nem is jönnek létre!
2011. aug. 23. 13:50
 9/18 anonim ***** válasza:
Ajaj, követhetetlen a logikátok. Előbb a nemét döntitek el, aztán a fajtáját?
2011. aug. 23. 13:52
 10/18 A kérdező kommentje:
Nem ez nem így van utolsó. Párom fiú Amstaffot szeretett volna. Tenyésztő végigmért engem és azt mondta, hozzám vagy lány amstaff vagy ha fiú akkor max staffbull való, mert azt könnyebb tartanom. Nem vagyok egy filigrán de izmos sem túlzottan :) Ezért egyeztünk meg, hogy vagy Szuka Amstaff vagy Kan staffbull
2011. aug. 23. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!