Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szereted a kutyákat? Ha igen,...

Szereted a kutyákat? Ha igen, miért, és ha nem, miért nem?

Figyelt kérdés
Kort és nemet légyszi.
2011. júl. 22. 21:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
22/L voltam :)
2011. júl. 22. 22:40
 12/17 anonim ***** válasza:

Igen, szeretem a kutyákat. Nem tudom miért, szerintem ezt nem lehet megfogalmazni.

29/N

2011. júl. 22. 23:34
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

"A kutya éppen némaságával válik mindennél értékesebbé: társaságában az ember rátalál a lelki békére, ahol a szavak elvesztik minden jelentőségüket..."

John Galsworthy

A kutya egy lelkitars, aki szavak nelkul megert es tamogat, aki nem nezi se a penztarcad, se a sminked, se a kepesegeidet, se a sikereidet. Tehetsz barmit o husegesen rajong es tisztel teged.

20/L

2011. júl. 22. 23:55
 14/17 compactegon ***** válasza:
nekem is van kutyám, és én a gazdikat kezdem megutálni. sz@rba lépek mert lusták felvenni, nem nevelik a kutyáikat. múltkor 4 kutya (kistestű) ugrált a kutyám (aki pórázon volt) meg körülöttem. a gazdik jó 50 m-re. staffim van és néha nehéz vele az élet, de nem reagálta le, hogy a 1,5 kilós csivava keverék csípkedte a nyakát. szóval a neveletlen gazdik miatt nem szeretem a neveletlen kutyákat.
2011. júl. 23. 09:08
 15/17 compactegon ***** válasza:
ja bocs lemaradt...34/F
2011. júl. 23. 09:08
 16/17 anonim ***** válasza:
"A kutya az egyetlen a világon,aki jobban szeret téged saját magánál!"
2011. júl. 23. 14:26
 17/17 anonim ***** válasza:
nálunk volt már rá példa hogy szépen sétáltattam a kutyumat és egy hülygyerek izomból belehajtott biciklivel a ktyába...erről ennyit -.-"
2011. júl. 23. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!