A kistestvérem 6 éves és retteg a kutyáktól! 2 kutyánk van retteg vennénk neki 1 kis öleb kutyát ő azt monta rá ok csak nem tudom h milyen icipici kutyák vannak a legkissebbet szeretnénk. Tudnátok?
A kis testű kutyák buták és orrba szájba ugatnak.
A nagy testű kutya tudja magát fegyelmezni és nem ugat folyamatosan és még agya is van neki.
egy kistestű kutya oda is kaphat mert érzékenyebb ettől aztán a tesód tuti még jobban utálná a kutyákat mert már mondták hogy csivava ,yorki ezek kisgyereknek nem valóak (némely felnőttnek sem de ez nem ide tartozik)
szoktasátok hozzá a már meglévő kutyáknak mondjátok hogy nem bántanak.. nem lehet hogy már harapta meg egyszer egy kutya nem a tietekre gondolok ha nem egy másikra vagy csak játékból a ti kutyátok ugata ,harapgálta meg ??csak mondjuk ti nem láttátok és ő ezt magában tartja minden kisgyerek szereti a kisállatokat vmilyen rossz élménye lehetett velük ha fél tőlük..kérdezd meg a tesódtól hogy mért félsz a kutyáktól..ha nem mondja meg akkor nem tudom.. szerintem egy kistestű kutyát ne vegyetek neki mert most még rá bólint és amikor ott lesz és játékból elkezdi harapdálni a tesódat azt ő támadásnak is vélheti hiába hogy kölyök és csak játszana nem biztos hogy megértené tesód hogy nem akar bántani...
Ne úgy kezd, hogy gyere, menjünk kutyához szokni.
Szólsz neki, hogy jók voltak a kutyák, adjunk nekik jutit. Vagy akár a gyerek az ülő kutyának mondja, hogy fekszik és adja a jutit. Te még simítsd is meg olyankor a kutyát dícséretnek. Hátha a kicsi egyszer csak felbátorodik és ő is meg akarja simogatni a kutyát, amikor az megcsinálja, amit kér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!