Segíthet rajta a kutya?
anyukám mostanába elég rossz kedvű nem jár sehova még a boltba se megy le nekünk kell menni minden nap pedig eddig mindig ő járt
ugy kezdődött ez az egész hogy multkor rosszul lett /gonodolom a melge miatt/ és azóta tényleg szó szerint ki se mozdult a lakásból ez lehetett egy hete kb
már régen akartam kutyát és arra gondoltam hogy felhozom neki ezt a kutya dolgot mivel a kutya egy társ hátha felvidítaná meg elvihetné ő is néha sétálni jácchatna vele...
szerintetek segítene?
amugy nem azért akarom írtam hogy nem jár még boltba se mert nem szivesen megyek hanem csak a súlyosság miatt
Nagyon sok menhely van. Nagyon sok gazdát kereső kutya van alapítványoknál.
Merre felé élsz?
Mindennap kerulnek be es ki kutyak, nem tudjak rogton frissiteni, sok kutya felsem kerul mert valaki mar elore jelezte hogy ilyen kutyat keres. Merre laksz?
A legegyszerubb ha irsz az alapitvanyoknak, leirod a korulmenyeket es ok majd ajanlanak kutyat.
allatok.info-n fajta, nem, kor stb... szerint tudsz keresgélni a kutyusok között :) Ha esetleg van olyan fajta ami tetszik akkor nézd meg a fajtamentők weboldalát.
Egyébként kölyköt szeretnél vagy felnőttet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!