Segíthet rajta a kutya?
anyukám mostanába elég rossz kedvű nem jár sehova még a boltba se megy le nekünk kell menni minden nap pedig eddig mindig ő járt
ugy kezdődött ez az egész hogy multkor rosszul lett /gonodolom a melge miatt/ és azóta tényleg szó szerint ki se mozdult a lakásból ez lehetett egy hete kb
már régen akartam kutyát és arra gondoltam hogy felhozom neki ezt a kutya dolgot mivel a kutya egy társ hátha felvidítaná meg elvihetné ő is néha sétálni jácchatna vele...
szerintetek segítene?
amugy nem azért akarom írtam hogy nem jár még boltba se mert nem szivesen megyek hanem csak a súlyosság miatt
persze előtte megbeszélni de ugy h ne tudja miért akarok
amugy 100% hogy el tudom látni de ha akar besegíthet
A kutya bizonyitottan jo hatassal van az emberre. Kutyasok kozt sokkal kevesebb a depresszio, az ongyilkossag.
De a kutya nagy feleloseg, 10-15 evre szol tehat nem csak arra hogy anyut szorakoztassa egy par hetig. Ha a csaladban mindenki szeretne, van ra idotok, kedvetek, energiatok, penzetek akkor hajra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!