Miért tesznek fel egyesek videót, ill. képeket arról amikor párzanak a kutyáik?
Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 14:02
1/7 anonim válasza:
Lehet, hogy nagy élmény számukra.
2/7 anonim válasza:
Mert primitív parasztok, és ez élmény nekik, meg az is ha mások röhögnek azon hogy milyen hülyék. :)
3/7 anonim válasza:
És ez miért baj neked? Nem teszik, nem nézed.
És amúgy hova teszik fel azokat a képeket?
4/7 A kérdező kommentje:
Nem tetszik és nem is nézem. Tegnap a netboardon olvasgattam, akkor láttam egy video linkjét. Hát mit mondjak, megvan a véleményem róluk...
Egyébként pedig csak rákérdeztem, de gondolom megmagyarázni még ők sem tudják...
2011. júl. 21. 16:20
5/7 anonim válasza:
Pl. bizonyíték, hogy a kölykök tényleg attól az apától vannak. (Persze ez önmagában még nem hiteles bizonyíték...) Amúgy meg nem törvénytelen, tehát senki sem teheti szóvá. Ha nem tetszik, nem kell megnézni.
6/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez tényleg semmit sem bizonyít. Egyébként meg csak egy bizonyos fajtánál láttam ilyet, ez sok mindent elárul a fajta "tenyésztőiről". Elég undorítóak. Na mindegy.
Köszönöm a válaszokat.
2011. júl. 21. 19:23
7/7 anonim válasza:
Zoofília :D Ha pedig rászánod az időd erre a kérdésre, tudat alatt téged is érdekel ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!