Kutya fedeztetési oldal? (oylan ahova nem a kanok tesznek hanem a szukák h pl. :kant keres)?
Gondolom kanod van és azt hiszed,hogy nagyon jó érzés lenne a kutyádnak fedezni.
Hadd világosítsalak fel:a kutya nem ember,nem élvezi a szexet,sőt fájdalmas,de legalábbis kellemetlen neki.
Hogy miért vannak megőrülve mégis a tüzelő szukákért?A fajfenntartás ösztöne miatt,az hajtja őket,nem az élvezetet keresik.A kutya nem lesz szerelmes,mint azt sok agykárosult,tudatlan gazdi hiszi.
A világon semmi baja nem lesz egy kutyának,ha soha életében nem párosodik.Genetikailag úgy vannak megalkotva,hogy a falkában csak a domináns pár szaporodhat,a többi soha életében.
Ha nagyon kanos a kutyád,csak az ivartalanítás oldja meg.Ha egyszer vagy akár többször fedez,csak ront a helyzeten.
Soraid alapján nem minőségi,minősített kutyád van,akkor ugyanis a szukák tulajdonosai keresnének fel fedeztetés miatt.Teljesen felesleges új almokat lehozni laikusoknak,míg másfél millió(!!)gazdátlan kutya van az országban,felesleges szaporítani a számukat.
tudom, hogy az én naivitásom, de nagyon el tudok képedni az emberek ilyesfajta gondolatain...
hogy indexre tegyem a kutyámat, hogy jelentkezzenek hozzá a kan tulajok...? évek óta (!) böngészem folyamatosan a törzskönyv-adatbázisokat, nézem a kiállításokat, bújom a netet, hogy majd ha eljön az ideje, akkor ki legyen az a szerencsés flótás, akinek "megkérem a kezét" a szukámhoz.
el nem tudom mondani mennyire idegen a gondolat, hogy csak úgy, rábökjek egy listán...
nagyon remélem, hogy nincs ilyen oldal, csak a szaporítóknak lenne segítségére...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!