Mi a teendő ha elhozok egy kutyát a menhelyről?
Igazából a nevelésre gondolok mivel nem akarok kis kutyát hozni olyan 3-4 éveset.
Hogyan kezdjek bele a nevelésébe?
Azt tudom hogy csodát ne várjak nem fog már másnap a nevére hallgatni meg szaltózni meg ilyenek de mégis mit tanítsak neki először meg ...?
szobakutya lenne
Első nap kizárással kellene kezdeni, ez nagyon fontos, hogy később sem legyen baj. A keményebb sorsú kutyáknak amúgy is kell egy két nap, amíg feloldódnak, így nem baj, ha nincs elkényeztetve, meg is ijedne a hirtelen jött figyelemtől.
Amúgy visszakérdezek (bár tudom nem illik), nevelésre, vagy tanításra vonatkozik a kérdésed? Mert nem mindegy.
először nevelésre gondolom mig nem hallgat rám (nem tekint a gazdinak meg nem neveltem meg) addig tanítani akarom
a szobatisztaságra hogy tudom nevelni?
ez lenne a fontos meg az hogy tudja hogy én vagyok a gazdi utána a név tanulása ül...
-étel
-víz
-játékok
-ház
-későbbi oltások
-póráz
-törődés
értem köszi
ha fiu lesz ha lány boninak fogom hívni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!