Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mitől ilyen a kutyám szőre?

Mitől ilyen a kutyám szőre?

Figyelt kérdés
Több hónapja folyamatosan hullik a szőre de most vagy 2 hete kezd őszülni/fehéredni vagy nem is tudom hogy mondjam! Sőt eddig mindig gyönyörű és fényes szőre volt de most nem szép és matt is :S Ez mitől lehet??? A közérzetével semmi baj, ugyan úgy játszik, kergeti a macskákat...mint eddig szóval így nem látszik hogy esetleg valami baja lenne! Féreghajtót is nem túl rég kapott!!! Mitől lehet ilyen a szőre? :S
2011. júl. 20. 00:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

tényleg sz@rok ezek a tápok,de szerintem sem attól van.Ez elég durva elváltozás ,hogy hullik is meg fehéredik is.

Vakarózik is mellé? Mert akkor lehet allergia.

Vagy foltokban hullik a szőre,és a két oldalán szimmetrikusan kialakultak szőrhiányos részek?Mert az meg hormonbetegségre utal.

De lehet gomba,meg egy csomó más dolog is.Én biztos,hogy orvoshoz vinném,mert nem hangzik egyerűnek amit leírtál.

2011. júl. 20. 10:05
 12/15 anonim ***** válasza:
ha normális tápot kapna nem biztos h meg tudta volna támadni vmi nyavaja.
2011. júl. 20. 11:19
 13/15 anonim ***** válasza:

egy kis ízelítő a lehetséges okokból:

[link]

2011. júl. 20. 11:45
 14/15 anonim ***** válasza:

meg még:

[link]

egyébként,ha több hónapja folyamatosan hullik a szőre,akkor mi a túróért nem voltál képes orvoshoz vinni ennyi ideig?

2011. júl. 20. 11:56
 15/15 A kérdező kommentje:

Nem vakarózik és nem is foltokban hullik a szőre! Egyébként meg írtam hogy 3 éves! Nem őszült ki nagy foltokban... de mégis más a szőre mint eddig!

Voltam vele dokinál mikor kapta az oltását akkor megmutattam neki...és azt mondta csak vedlik a meleg miatt!

Az olyan okoskodók meg jobb ha nem is írnak akik azt se tudják vittem-e dokihoz stb.!!! Eddig miért nem volt baja a táptól??? Van 1 másik kutyám is (6 éves) és neki soha semmi baja nem volt tőle pedig ugyan azt eszik!

2011. júl. 20. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!