Mitől ilyen a kutyám szőre?
tényleg sz@rok ezek a tápok,de szerintem sem attól van.Ez elég durva elváltozás ,hogy hullik is meg fehéredik is.
Vakarózik is mellé? Mert akkor lehet allergia.
Vagy foltokban hullik a szőre,és a két oldalán szimmetrikusan kialakultak szőrhiányos részek?Mert az meg hormonbetegségre utal.
De lehet gomba,meg egy csomó más dolog is.Én biztos,hogy orvoshoz vinném,mert nem hangzik egyerűnek amit leírtál.
meg még:
egyébként,ha több hónapja folyamatosan hullik a szőre,akkor mi a túróért nem voltál képes orvoshoz vinni ennyi ideig?
Nem vakarózik és nem is foltokban hullik a szőre! Egyébként meg írtam hogy 3 éves! Nem őszült ki nagy foltokban... de mégis más a szőre mint eddig!
Voltam vele dokinál mikor kapta az oltását akkor megmutattam neki...és azt mondta csak vedlik a meleg miatt!
Az olyan okoskodók meg jobb ha nem is írnak akik azt se tudják vittem-e dokihoz stb.!!! Eddig miért nem volt baja a táptól??? Van 1 másik kutyám is (6 éves) és neki soha semmi baja nem volt tőle pedig ugyan azt eszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!