Mitől ilyen a kutyám szőre?
darling, meg pedigree...ejha :((( azt tudod, hogy tápértékét tekintve ezek a tápok a béka segge alatt vannak, ellenben tele vannak ízfokozóval, szinezékkel, tartósítószerrel, az ízfokozó azért kell, hogy tollat csőrt, fűrészport és hasonlót szivesen fogyasszák a kutyák :( boltba ne vásárolj állateledelt, mert mind kritikán aluli :((
nem írtad mennyi idős a kutya, és milyen fajta...
Nem kell mindig arra fogni mindent, hogy a pedigree rossz, ha eddig is ezt ette akkor szerintem nem attól van baja.
Szerintem vidd el állatorvoshoz, ki tudja milyen baja lehet. Valahol olvastam hogy ha nem működik jól a faggyútermelés akkor nem fényes a kutyák szőre. Mindenesetre nem ártana megnézetni dokival, az nem normális ha 3 éves korára a kutya megőszül.
jó minőségű táppal jobban lesz illetve adj neki tojást az fényessé teszi a szőrt és a bőrnek is jót tesz nyersen add neki
amúgy én 6-7 évig pedigreet meg darling,chappi-vel etettem a kutyámat semmi baja nem volt viszont amikro 7 éves volt akkor sokszor kihányta ezeket a kajákat és váltotunk select goldra viszont most hogy 9 éves acanát kap..
de bizony a táp a gond.a tápanyag problémák csak évek után jelentkeznek nem folymatos.
kérdező nézd meg a tápok összetételét 4% fehérje(csőr, toll, karom) a többi gabona. lótápot veszel a kutyádnak.
van egy csomó olcsó középkategóriás táp.
pl josera economy 20kg 7200ft. jahh és konzervet ne adj rosszabb mint a tápok amivel etetsz 80%a víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!