Van egy Golden Retriever kutyám,10 éves. És vmiért nagyon büdös a szőre. Miért?
Épp hogy csak hozzá érek,már a tenyerem ettől a bizonyos szagtól terjeng,egyik barátom azt mondta h olyan mint a kopasztott csirke leve.(vagy mi:D)
Engem nem zavar,mert megsimogatom aztán úgy is kezet mosok,de érdekelne,hogy miért van ez..
Lehet, hogy gyakrabban kellene fürdetned.
Ha viszont rendszeresen tisztán van tartva, akkor talán valami bőrbetegsége lehet. Én legalábbis erre tippelek. Nem látsz a bőrén valahol, valami "elváltozást"?
Szinte már minden nap fürdetem,de semmi változás.Újra Újra elő jön ez a szag.Már átnéztem,de én semmi "változást" nem találtam.
Igen,állatorvos lesz a vége.:)
Csak szegény nem szereti nagyon a rendelőt :D
És télleg,amúgy attól lehet,hogy egyszer volt egy nagyon súlyos balesete a bal hátsó lábánál?
Teljesen elroncsolódott neki a bőr,hús mindene csak néhány izom szál tartotta össze a lábát,de az állatorvos nagyon jó és megtutta menti,mára már csak egy fekete csík látszik a lábszárán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!