Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szamojéd?

Fuuton kérdése:

Szamojéd?

Figyelt kérdés
Vélemények?
2011. júl. 19. 11:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Utolsó: ezt a marhaságot olvastuk már szamisok és nem tudtuk, hogy sírjunk vagy nevessünk rajta. A tulajdonságok leírása úgy rossz, ahogy van. Nehogy ez alapján válasszon bárki is!!!!!

Kérdező: nem tudom, mennyire olvastad azt, amit leírtam itt, meg a belinkelt kérdésekben. Szerintem nem nagyon, mert akkor emlékeznél rá, hogy kitértem rá, hogy imádnak kertészkedni:

"Például imád kertészkedni, gödröket ásni... "

"3 évnek kellett ahhoz is eltelni, hogy az udvarban elérhető magasságba virágcserepet lehetett tenni, addig ami benne volt, rövid úton el lett tüntetve. Az 5 éveseim még csak kicsik voltak, mikor a telek kerítésének egyik oldalához smaragd tujákat telepítettünk. Megjegyzem, akkor is volt már ott egy kerítés ami kertet (és a teleknek azt a részét) elszeparálta, csak nem ennyire erős mint most. Ez őket rettentően felcsigázta. Hogy hozzájuk férjenek, szépen lassan tönkretették a kerítést, és átrágva, alatta átásva bementek a kertbe, ahol egyik másik növényt tövestül kitépve kergetőzős-kötélhúzós játékot játszottak. Volt amelyiknek ez túl sok volt és olyan is, ami sosem került elő... A fene tudja, mit csináltak vele."

Szóval, vagy építetek egy erős kerítést, vagy ne vegyél ilyen kutyát, mert jó eséllyel a kert le lesz tarolva....

2011. júl. 22. 18:58
 12/13 anonim ***** válasza:
Első kutyának teljesen alkalmatlan! Nagyon makacs tehát a legtürelmesebb embert is kihozza a sodrából. A magyar tenyésztők eléggé húzós áron adják. Egy fajtiszta példány kb 100.000 Ft-nál kezdődik. Gyönyörű kutyák, de kell is ápolni, hogy szép legyen. Olyan embernek való aki sokat mozog, és szinte csak a kutyának él. Mi első kutyának vettük, nem lett volna szabad, csak nagyon megtetszett. Óvatosan a szamojeddel!
2011. aug. 8. 22:59
 13/13 anonim ***** válasza:

18:58

én másoltam! bocs

Kutya-tár SZ Szamojéd szóval engem ne hibáztass!!!!!!!!!!!

2011. aug. 10. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!