Hogyan vegyem rá a szüleimet, hogy lehesen egy kutyám?
Piszkáld őket minden nap sokszor,hogy légyszi hagy legyen kutyád.(és adj érveket,hogy miért. :) )
Nekem bevált.. xD
Egyébként nem akarok okoskodni,de jobb ha tudod,mert máshol kiröhögnek.. Nem fajtiszta hanem fajtAtiszta. :P
Természetesen, százszázalékosan felhozhatod :)
Bár. Nekem van egy kutyám, kertesházban lakunk :) Mindennap szart takaritani, egy óránként vizet adni, megfürdetni, sétálni vele, bicajajozni vinni, tanitani, játszani vele nem egy kis feladat :) Az irásodból lejött hogy lány vagy, hány éves?.
14/F
Szerintem igen :)
De azért gondold át mégegyszer, hogy 10-15 évig gondját tudod-e viselni, ha baja van orvoshoz vinni stb...
Itt vannak csivava keverékek szerintem aranyosak:
14 éves vagyok és igen lány :P
Köszönöm az eddigi válaszokat, nem gondoltam, hogy ilyen hamar érkezni fognak :D Majd csak szeptember elején szeretném felhozni a dolgok. Tudom, hogy nem olyan kis felellősség mint egy tengeri malac, ezzel tisztában vagyok... de komolyan ami másnak ezekkel az állatokkal munka az nekem kikapcsodódás. Egyszer már volt két kutyánk a telkünkön. Egyzserűen imádtam őket nem bírtam betelni velük. Nyáron persze a szüleim dolgoztak, én pedig mindennap felmentem a kutyákhoz megetettem, megitattam, játszottam velük, kifésültem őket, tanítottam, és mindennap 10-18ig nem is láttak anyáék, úgy kellett haza ráncigálni. xD Azonban az egyik kutyát elvitte valaki :,( a másikat pedig megmérgezték :,(. Ezért szeretnék a lakásba mert én nem akarom kitenni ilyen veszélynek az új kutyámat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!