A kutyánknak iszonyú hülye neve van (4 éves). Ha most elkezdem máshogy hívni, hallgatni fog rá?
Apukám nevezte el az első kutyánkat, mondván, hogy ő gyerekkora óta egy olyan nevű kutyát akar. Én iszonyodom attól a névtől, mert szerintem borzasztó, pedig hallgat rá. A kutyánk már 4 éves lesz lassan, és hétvégén voltunk fürdeni, és a kutyánk szokása, hogy odamegy a medence pereméhez, és bámul minket. És ahogy másztam ki, pont olyan pofát vágott, mint Stephen King - Cujo című könyvének a borítóján. Ezért én elkezdtem Cuyo-nak hívni (dzs-vel nem tetszik, így olyan különlegesebb). Azóta szinte mindenki átszokott erre a névre, mert tényleg mindenki utálja az eredeti nevét, viszont vannak még, akik úgy hívják, mert apukám jelenlétében nem lehet Cuyo-zni. Szerintetek hogyha kétféle néven hívjuk, meg fogja érteni? Apukám úgysem fog belemenni a névcserébe, pedig egyértelműen jobban tetszik mindenkinek, de még hallgathat rá ilyen idősen? Elég okos kutya (leonbergi).
12l
Szerintem nem olyan vészes az a Zuárd. Én ismerek egy Margit nevű kutyát, meg egy szuka tacsit, akit Bélának hívnak...bátyámnak volt egy osztálytársa, akinek az volt a neve, hogy Lakatos Tarzan:(
Én hagynám a csudába a névcserét, pláne úgy, hogy apukád a régi nevét fogja használni. Bár biztos megszokná az újat, hiszen rengeteg kutya kap felnőtt korában új nevet (pl. menhelyen)
Biztos hogy hallgatni fog mindkét nevére.
Az én kutyim öt féle névre is hallgat.
Mc leod, Medve, Meki, Manci, Mógisz.
Tudja hogy Őt szólítjuk.
A tacsi keverékünk is eredetileg Bubó volt. Miután elhoztam a régi tulajtól Óhmár ( mert állandóan rosszalkodott, és csak ennyit hallottunk a mamától: Óh már megint mit csináltál!!!!! ) lett a neve. De most már sok mindent megtanult ( csak nevelés kérdése volt ), és nagyon okos kutyi lett. Törpe lett a neve, mert a többi kutyához képest picike. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!