A kutyánknak iszonyú hülye neve van (4 éves). Ha most elkezdem máshogy hívni, hallgatni fog rá?
Apukám nevezte el az első kutyánkat, mondván, hogy ő gyerekkora óta egy olyan nevű kutyát akar. Én iszonyodom attól a névtől, mert szerintem borzasztó, pedig hallgat rá. A kutyánk már 4 éves lesz lassan, és hétvégén voltunk fürdeni, és a kutyánk szokása, hogy odamegy a medence pereméhez, és bámul minket. És ahogy másztam ki, pont olyan pofát vágott, mint Stephen King - Cujo című könyvének a borítóján. Ezért én elkezdtem Cuyo-nak hívni (dzs-vel nem tetszik, így olyan különlegesebb). Azóta szinte mindenki átszokott erre a névre, mert tényleg mindenki utálja az eredeti nevét, viszont vannak még, akik úgy hívják, mert apukám jelenlétében nem lehet Cuyo-zni. Szerintetek hogyha kétféle néven hívjuk, meg fogja érteni? Apukám úgysem fog belemenni a névcserébe, pedig egyértelműen jobban tetszik mindenkinek, de még hallgathat rá ilyen idősen? Elég okos kutya (leonbergi).
12l
Igen,fog hallgatni rá.
Én folyton becézem őket,és a beceneveikre is hallgatnak :)
Szerintem is jó a neve. :)
De ha Cuyonak akarod hívni, akkor kezdetben esetleg hívd Kutyó-nak, ami ellen talán apudnak se lesz kifogása, és ebből lassan alakítsd át a Cuyo-t. :)
off
15:34 vagyok.
Ha már írták a többiek, akkor csatlakozom én is:
Amúgy nekem is tetszik a Zuárd, jobban mint a Cuyo... de természetesen legyen, amit szeretnétek. :)
Csak egy vélemény. :)
on
Szerintem nekem azért tetszik jobban, mert a kutyánk lényéhez jobban passzol. A Zuárd is jó, mert megszoktuk, de a másik... nekem jobban tetszik.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!