Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyánknak iszonyú hülye...

A kutyánknak iszonyú hülye neve van (4 éves). Ha most elkezdem máshogy hívni, hallgatni fog rá?

Figyelt kérdés

Apukám nevezte el az első kutyánkat, mondván, hogy ő gyerekkora óta egy olyan nevű kutyát akar. Én iszonyodom attól a névtől, mert szerintem borzasztó, pedig hallgat rá. A kutyánk már 4 éves lesz lassan, és hétvégén voltunk fürdeni, és a kutyánk szokása, hogy odamegy a medence pereméhez, és bámul minket. És ahogy másztam ki, pont olyan pofát vágott, mint Stephen King - Cujo című könyvének a borítóján. Ezért én elkezdtem Cuyo-nak hívni (dzs-vel nem tetszik, így olyan különlegesebb). Azóta szinte mindenki átszokott erre a névre, mert tényleg mindenki utálja az eredeti nevét, viszont vannak még, akik úgy hívják, mert apukám jelenlétében nem lehet Cuyo-zni. Szerintetek hogyha kétféle néven hívjuk, meg fogja érteni? Apukám úgysem fog belemenni a névcserébe, pedig egyértelműen jobban tetszik mindenkinek, de még hallgathat rá ilyen idősen? Elég okos kutya (leonbergi).

12l

2011. júl. 18. 15:21
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
A Cuyo is elég röhejes, mi lehet a neve most?!
2011. júl. 18. 15:25
 2/30 anonim ***** válasza:
És mi az eredeti neve?
2011. júl. 18. 15:26
 3/30 anonim ***** válasza:
Persze. A becézésekre is halgatnak, vagy a rokonértelmű szavakra. - Ha tudják,hogy az ő.
 4/30 A kérdező kommentje:

Szerintem aranyos, és illik rá.

Az eredeti ZUÁRD.

5/30 anonim válasza:
A kutyák elég intelligensek, szerintem hallgatni fog mindkettőre. Mi egy ideig tenyészettünk tibeti masztiffokat, és a nagyszüleim másképp hívták a kutyáinkat mint mi, de hallgattak mindkét névre.
2011. júl. 18. 15:29
 6/30 anonim válasza:
szerintem hallgatni fog mind a 2-re, a mi kutyánkat kis korába ropinak hívták és 1 éven belül sikeresen megtanulta az otellót is..:D
2011. júl. 18. 15:32
 7/30 anonim ***** válasza:
100%

Persze! Az én kutyám már bőven elmúlt 10 éves, mikor az állandóan erre járó hajléktalanok elkezdték Ubulnak hívni. (Lány kutya.) És minden sz@rsággal elkezdték etetni, amit a kukákban turkáltak.

Többször szóltunk nekik, hogy ne etessék a kutyát és ne Ubulozzák, mert van rendes neve, de csak azért is csinálták. Szinte minden nap hallottunk bentről, ahogy óbégatva Ubuloztak a kapuban.

A kutya meg már úgy megtanulta, hogy rögtön rohant hozzájuk az első Ubulra. De eközben persze a rendes nevére is hallgatott.

Amúgy mi a kutyátok régi neve? Kíváncsi lennék rá. A szomszédunk két kutyáját Ferjantúrnak és Árcsinak hívják. Ennél szerintem ne lehet röhejesebb a tiétek. :D

2011. júl. 18. 15:32
 8/30 anonim ***** válasza:

Át lehet szerintem szoktatni, a miénk is tudta, hogy róla van szó akkor is ha direkt nem nevén említettük, mikor róla beszéltünk.

Másrészt a legjobb az lenne, ha találnál egy nevet amiek hasonló a hangzása mint az előzőnek, de tetszik.

Nem konkrét névre figyelnek, hanem hangzásra.

Pl. Dorisz nevű cicámat barátaim rendszeresen hívták Borisznak, Komisznak, Tenisznek, mindenfélének és hallgatott rájuk.

2011. júl. 18. 15:34
 9/30 A kérdező kommentje:
Hidd el, de lehet. Fönt írtam, Zuárd a becsületes neve.
2011. júl. 18. 15:35
 10/30 anonim ***** válasza:
el tudom képzelni, hogy hallgatni fog rá, de nekem tetszik a Zuárd is. nekem buldogom van és Jácintnak hívják.
2011. júl. 18. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!