Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen boltokban lehet kutyafo...

Milyen boltokban lehet kutyafogkrémet kapni?

Figyelt kérdés
És (gondolom nem, de azért megkérdezem)ugye emberi fogkrémet nem lehet használni kutyáknál?
2011. júl. 18. 15:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Én ugy hallotam hogy lehet emberi fogkrémet is használni.De szerintem tudz állatboltban vagy interneten is venni.
2011. júl. 18. 15:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Én tegnap voltam Fressnapf-ban és ott lehet fogkefét,fogkrémet venni.
2011. júl. 18. 15:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Én inkább javaslom a jó kis marhacsontot. A miénknek másfél-kétéves korára csúnyák voltak a fogai. (Száraztáp etetése mellett). Vettünk pedigree denta sticket, lenyelte egyben, mint a ropit. Vettünk ötezerért algás fogkőeltávolító port, eredmény 10-20%-os veszteség a fogkőből. Ennyi pénzért igen csekély eredmény. A lézeres fogkőeltávolítás előtt (cirka 20ezer, mivel nagytestű kutyusról van szó) utolsó esélyként vettünk 300 forintért marhacsontot a hentesnél, megfőztem, nekiadtam. Eredmény: imádja rágni, néhány hét alatt teljesen leszedett minden fogkövet magának, hófehérek a fogai. Azóta már főztem neki megint. Mostantól ez állandó lesz, mert nagyon bevált. (Korábban próbálkoztunk főtt sertés karaj-, illetve lapockacsonttal, de azokat mivel fél órán belül megeszi fogtisztításra nem vált be. Csirkefarhát meg egy kaffantás. :) )

Szóval szerintem hagyd azt a fogkrémet, mégiscsak egy ragadozó állatról beszélünk. A csontot jobban fogja élvezni, mint a fogmosást, ezt látatlanban garantálom! ;)

2011. júl. 18. 15:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Meggondolom a csontot, de már megvettük a fogkefét, úgyhogy egyelőre megpróbálom ezt.
2011. júl. 18. 15:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Fressnapf! emberi fogrémet pedig TILOS kutyának adni mert neki mérgező.
2011. júl. 18. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!