Mókust akarok tenyészteni. Már mindent tudok csak azt nem, hogy vajon mennyire keresettek, mennyire viszik, el tudnám e adni őket? Meg azt, hogy esetleg lenne mókus kereskedő aki megvenné tőlem vagy kisállat boltokban felvásárolják őket?
A kereskedők biztos nem fogják tőled megvenni, csak olyan áron, amiért nem éri meg, meg a belefektetett pénzt sem adják vissza. Mellesleg rendes ember nem bízza az állatait kereskedésre, kivéve a kivételes eseteket (nekem pont van olyan ismerősöm, akire bármelyik állatomat rábíznám, és állatkereskedése van, de ez ritka, mint a fehér holló). A kereskedők nem figyelnek oda úgy, nem adják tovább a megfelelő információkat, nem tudnak segíteni a gazdáknak, miután elvitték az állatot.
Jó marketinggel elérheted, hogy sokan vegyék tőled a mókusokat. Még elég ismeretlen terület ez, csinálsz egy jó weboldalt, tele információkkal róluk, a tartásukról, meg facebook oldalt, ahol rendszeresen megosztod a történteket, édes fotókat közölsz, ezáltal terjeszted a mókusok létét, és minél többen ismerik őket, annál többen fognak rájönni, hogy nekik kell ilyen állat. Szóval a kereslet befolyásolható, csak okosan kell csinálni.
Hát szerintem a csíkos mókusra többen jelentkeznének mint a másik kettőre. Nem valószínű hogy sokat tudsz majd eladni. Szerintem várd meg hogy elég jelentkező legyen 1-1 alomra és csak utána tedd össze a mókusaidat. Remélem sikerrel jársz!:)
Am milyen fajta kutyát tenyésztesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!