Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyibe kerul egy kutyanak a...

Greenpeace kérdése:

Mennyibe kerul egy kutyanak a ful ill. a farok levagasa?

Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 13:13
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
32%
Akkor már is érthetö miért vagy állatkínzó... -.-"
2011. júl. 18. 17:31
 22/27 anonim ***** válasza:

Na figyelj te állatkinzó:)))) Ha vásárolni kivánsz kiskutyát, annak a tenyésztője már biztos levágta a farkát, 2-3 napos korában. (Én később már nem nyulnék hozzá, kockázatosabb, nehezebben gyógyul) A fülét 8-9 hetes korban érdemes, hamarabb gyógyul Az itteni árak. Ugye a farkat nem irom, de ha ujszülött kiskutya, ált. 1000-1500 ft

A fül kupirozása pedig 15-20 ezer ft. Remélem tudtam segiteni:)

2011. júl. 18. 17:48
 23/27 A kérdező kommentje:
Nem tudom miert vagytok ilyen ellensegesek de erdelyben elek es ismerek roman tenyesztot aki siman lepipalja a magyarorszagiakat!Es mondtam csak ertelmes vlaszoat varok1ES EZ NEM DIVATBOL VAN!rengetek fertozest kaphat a kutya a fulevel kapcs.Ez a fajtnal mar tobb ev10 v ev100 igy van!
2011. júl. 18. 17:48
 24/27 anonim ***** válasza:
90%

Kaukázusi kutyákat tenyésztünk évek óta.Fület vágni 4(!)napos korban KELL, mert akkor még nincsen a gerincben a fájdalomközpont teljesen összeköttetésben az aggyal, így nem fáj nekik, másik, hogy csak egy ki zselés anyag a fül még ilyenkor, nem is vérzik, csak egy pötty van.

És hogy miért kell?Mert ezzel a kutyának teszek jót, ugyanis a kínok-kínját állja ki a kutya nagykorában. amikor az a hatalma szőr miatt, a füle állandóan be van gyulladva, mert egyszerűen nem tisztul, és nem is lehet teljesen jól tisztán tartani.Volt olyan kutyánk, aminek nem volt levágva a füle, mert nem nálunk született, rossz volt nézni, milyen kínja volt, amikor az állatorvos próbálta helyrehozni a gyulladást.Szóval nem csak fajta jelege miatt, hanem egészségügyi okai is lehetnek egy fülvágásnak.

A farokvágásról nem írok semmit.

2011. júl. 18. 18:29
 25/27 anonim ***** válasza:

A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:29 nak:

A kaukázusit nem szabad összekavarni egy cane corsoval,tudom a kaukázusiknak eléggé pici korukban kell fület vágni,de egy cane corsonak minimum 8 hetesnek kell lennie ahoz hogy a fülét kupírozzuk!

2011. júl. 18. 18:39
 26/27 A kérdező kommentje:
Mostmar mindnet tudok mert elmondott az orvos es koszi a valaszokat!
2011. júl. 18. 19:01
 27/27 anonim ***** válasza:

b.zdmeg ha meghalsz akkor már nem kaphatsz el semmilyen betegséget vagy vírust előzzük már meg azt is te!!!! idiota

majkd ha lesz vcalami baja akkor de amíg ninc addig minek???? vágják le a fejedet

2011. júl. 18. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!