Nagyon szeretnék egy kutyát? (Macska. )
Figyelt kérdés
Szeretnék kiskutyát beszerezni, de nemrég derült ki, hogy a macskám (6 hónapos)utálja a macskákat is, és sajnos a kutyákat is. Akkor most nem lehet kutyám? Vagy majd megszokják egymást?2011. júl. 18. 01:22
1/4 anonim válasza:
Össze fognak haverkodni.
Anyudék mondták hogy utálja a kutyákat és a macskákat is?
2/4 A kérdező kommentje:
Nem, leteszteltem. :)
2011. júl. 18. 02:59
3/4 anonim válasza:
A mi macskánk is ilyen volt, 7 évesen került mellé egy másik cica, és eleinte nagyon félt tőle, fújt rá. aztán ez elmúlt, most már megtűri a másikat, de beletelt 1-1,5 évbe mire egyáltalán a közelébe engedte. Nem bújnak össze, már az jó, ha 10 cm távolságra megvannak egymástól. Aztán tavaly hoztunk egy kiskutyust (havanese, macskák 11 és 3 évesek voltak, és megszokták őt is, haverság nincs persze, de megtűrik egymást. Ha a kutya piszkálja őket, néha kap egy kisebb pofont tőlük, de a karmukat nem szokták kiereszteni, nem bántják a kutyust. A fiatalabbik macsek néha még kergetőzik is vele, látszik olyankor a macska is játékra veszi. Persze jó volt, hogy mikor hoztuk, akkor a kutya jóval kisebb volt náluk, így talán nem féltek tőle annyira, és hát most sem sokkal nagyobb. Szerintem megszokják egymást, ha a te cicád is idegenkedik a többi állattól valószínűleg nem lesznek országos cimborák, de megszokják egymást, és inkább elkerülik majd. Szóval szerintem nem lesz probléma, nyugodtan belevághatsz.
4/4 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy az én macskám nem fél, hanem támad. :S Először csak pofozgat (nem ereszti ki a karmát), aztán egyszer csak hirtelen nekimegy, és elkezdi harapni a másik állatot. De lehet hogy ezt egy kutyával nem merné megtenni. Mert még csak másik macskával és nyúllal tette.
Köszi a választ!
2011. júl. 20. 08:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!