Macska mellé milyen fajta kutyát ajánlotok lakásba?
Nagyon határozottan állítom, hogy BÁRMILYEN kutyát vehetsz a macska mellé mert ha összeszoknak úgy fognak egymásra vigyázni mindha testvérek lennének. 30 éve vannak kutyáim, macskáim, de nem csak nekem, hanem az összes szomszédomnak,barátaimnak is. Mindenhol az a jellegzetes látvány télen, hogy a macska dagaszt a kutyán :)
Hozzám egyszer betört az udvarra három idegen kutya, és nekiestek az én kutyámnak. Marták ahol érték.
Nos, ha nem látom én sem hiszem el. Volt egy 10 éves nyeszlett anyamacskám. Odarohant a kutyabalhéba,rávetette magát a legvadabbra és karmolta,marta ahol érte.
Az úgy megijedt, hogy szinte kivitte a kerítést amikor kimenekült.Ez a macska utána még sok hasonló jelenetet rendezett. Kaptam egy fiatal németjuhászt,és ha a két kutya összekapott valamin, a macska választotta szét őket.
Szerintem a kutyát ha lehet, ne a lakásba tartsuk.
És nem azért mert az kutyakínzás lenne, mert valóban nem az, a kutya örül, hogy folyamatosan a gazdi mellett tud lenni, elviseli a zárt teret.
De szerintem emberkínzás a kutyával együtt lakni. Lehet, hogy van akinek nem, én hosszútávon nem birom elviselni a kutyaszagot és a mindenhol jelenlevő szőrt.
Amúgy ha a kutya megszokta, hogy az udvaron lakik, nem igaz, hogy bekívánkozik a házba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!