Sziasztok, van egy kutyusom és bár nagy az udvar meg nem sok vizet zavarna én mégis beszoktam zárni éjszakára egy nem túl kicsi kennelbe, kb 6 négyzetméteres. Tehát nem igazán zavarna ha kinn lenne de mégis úgy érzem ennyi fegyelemre szüksége van hogy éjszaka be legyen zárva. Nektek mi a véleményetek erről, ti mit csinálnátok?
Azzal szerintem semmi gond, ha éjszaka ott van. Meg fogja szokni, és természetes lesz neki, nem úgy éli meg, hogy jajj ez milyen rossz. :)
2011. júl. 18. 01:13
2/12 anonim válasza:
nálunk is kennelek vannak éjszakára, ott is kapják a vacsit így tudják, hogy az ajtózárás azt jelenti, hogy vacsi van :) semmi bajuk nincs tőle
2011. júl. 18. 01:16
3/12 anonim válasza:
Ha este nincs semmi,amit lefojtson akkor miért nem maradhat kint szegény kutyus?Én az enyémet éjszakára azéért zárom be mert megölné a nyuszikat.De ha nem zavarna éjszaka a kutya akkor miért ne lehetne kint?Hülyeség.....
2011. júl. 18. 01:17
4/12 anonim válasza:
speciel nálam azért van kennel éjszakára mert ha mondjuk valaki be akarna törni akkor ha látja, hogy a kutyák be vannak zárva akkor pl nem mérgezi meg. Valamint ha nem tudok rájuk figyelni az engem zavar. Jobb ha szépen be vannak zárva oda ahol biztonságban vannak. Mi most szereltettünk éjszakai kamerákat a kennelsorra :D így éjjel is rájuk tudok nézni ha kell, valamint a kamera felvesz egy csomó mindent, pl ha valami gond van az egyik kutyával utána tudok nézni, hogy előző este hogy viselkedett meg ilyesmi.
A kutyák csak ne rohangáljanak éjszaka bele a vakvilágba és a szomszédokat is zavarná ha ugatnának a kennelben pedig tudják, hogy nem szabad így reggel 7 ig néma csend van.
2011. júl. 18. 01:25
5/12 anonim válasza:
Én nem zárom be, szerintem értelmetlen lenne. Ráadásul ennek semmi köze a fegyelmezéshez. Az én kutyámnak még kennelje sincs, övé az egész udvar. Számomra az az egyetlen elfogadható magyarázat a bezárásra, amikor rossz környéken a kutya védelmében zárják be őt, nehogy éjszaka valaki kárt tegyen benne.
2011. júl. 18. 06:59
6/12 anonim válasza:
Számomra semmi nem elfogadható magyarázat erre. Ez nem fegyelmezés. Nálunk egyáltalán nincs kennel, a kutyák szabadon közlekednek mind a 2 udvarrészben. Mivel nálunk is elég pocsék a környék,így bent alszanak.
A kutyának szerintem a gazdi mellett a helye. Ha nem vagyok kint,mind3 itt fekszik az ajtó előtt, mivel így vannak a gazdihoz a legközelebb. Szerintem felesleges,és ostoba dolog elzárni őket. Az ember ne vegyen kutyát,ha be akarja zárni.
Én nagyon ellene vagyok.
2011. júl. 18. 08:25
7/12 anonim válasza:
Azért van olyan kutya, amelyiket nem lehet beengedni a lakásba, mert rövid úton leamortizálná. Az enyém nem is hajlandó télen bejönni, fél óra után húz kifele, mert nem bírja a meleget. Egy óriástestű pásztorkutyát sem lehet a gazdi ágya mellé fektetni éjszakára, de az is érthető, ha óvni akarják az esetleges mérgezéstől. Még mindig jobb a kutyának, ha az éjszakát a kennelben tölti, mintha "kedves" emberek kinyírnák, vagy szórakozásból leöntik valami vegyszerrel.
2011. júl. 18. 09:04
8/12 anonim válasza:
Én is beszoktam zárni északára a kutyákat. Már megszokták és semmi bajuk nincs vele.
2011. júl. 18. 10:55
9/12 anonim válasza:
Én is beszoktam zárni a kutyáimat északára és semmi bajuk nincs vele.
2011. júl. 18. 10:56
10/12 Emy1991 válasza:
Nekünk is van kennelünk. Éjjel kint voltak, nappal be voltak zárva. De most már csak akkor zárjuk be őket, ha jön valaki, vagy ha rosszak.De szerintem is jó a kennel,ha kint is futkározhatnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!