Szerintetek hány kutya az ideális egy kennelben?
Figyelt kérdés
2010. márc. 6. 17:38
1/22 anonim válasza:
Attól függ mekkora a kennel de szerintem egy!
2/22 anonim válasza:
a kutyáknak nagy a mozgásigényük legalábbis a legtöbbjüknek.. ha kenelbe akarod a kutyádat tartani fontos hogy engedd szabadon is hogy mászkálhasson és légy vele sokat :)
3/22 anonim válasza:
2.vagyok.. vidd el sétálni meg ilyenek :)
4/22 anonim válasza:
Nekem egy nem túl nagy kennelben van 3 kutyám. Mondjuk ők nem élnek ott, az csak megőrző, amíg nem vagyok otthon! Attól is függ hogy milyen neműek (nekem lányok és nagyon engedelmesek), és hogy szeretik-e egymást.
5/22 anonim válasza:
Szerintem a kérdező nem így értette a kérdést. Arra gondolsz, hogy egy kutyatenyészetben hány kutya az ideális, nem? Szerintem ez változó, annyi amennyivel képesek rendesen törődni, szóval ez max 5-6 kutya.
6/22 anonim válasza:
Kettő vagy három. Rendszeresen kell sétáltatni is őket.
7/22 A kérdező kommentje:
Nem-nem :) tenyésztőnél értettem!
2010. márc. 7. 08:47
8/22 A kérdező kommentje:
Énis ennyire gondoltam, de tegnap néztem egy kennelt amibe volt vagy 8 szuka, 3 veterán meg egy kedvenc :O És az összes kutyának vannak eredményei :O Én nemtudom hogy csinálják.
2010. márc. 7. 08:49
9/22 anonim válasza:
Én a legtöbb kennelt is ahol 5-nél több kutya van inkább a szaporitók közé sorolnám..,hiába az eredmények.,egy tenyésztőt nem az eredmények tesznek tenyésztővé..Ez ennél sokkal több..Nem is tudnak velük rendesen törödni.,foglalkozni.bevannk zsúfolva egy pici lyukba és hajrá vannak valahogy..
10/22 anonim válasza:
Pápán van olyan kutya kennel ahol 30 kutyát tartanak..Én láttam is.Szerintem ez nagyon nagyon sok.Max 5-6 kutya/ ha 2 fő tud velük foglalkozni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!