Ha menhelyről 3-4éves kutyát fogadok örökbe meg lehet még arrra tanítani hogy szobatiszta legyen meg hogy leüljön idejöjjön a nevére?
nem, dehogyis, hidd el, ha törődnek velük, szófogadóak lesznek.
Lehet, hogy jön ide pár tenyésztő idióta és megpróbál meggyőzni az ellenkezőjéről.
Nekik ne higyj, ők a szaporításon kívül nem foglalkoznak a kutyákkal, csak a pénz érdekli általában őket
köszi a válaszokat
(amugy azt vettem észre hogy az egész gyakori kérdéseken a kutya témakörbe vannak a legtöbb legjobb és leggyorsabb válaszok)
Karacsonykor fogadtam orokbe egy 9 eves kutyat. Mara mar kutyasuliban levizsgaztunk, es kijelenthetem egy perfekt tars lett belole, semmilyen viselkedes problemaval nem kuzdunk. Es mindezt december ota, egy oreg, bantalmazott, kidobott ebbel.
Kutyanal nincs lehetetlen :)
A legtöbb felnőtt kutya önmagától szobatiszta, persze azért bele kell majd szoknia a napi ritmusba, de szerintem nincs gond velük. A nevének a megtanulása, illetve a különböző parancsszavak begyakorlása pedig csak idő kérdése.
Az én kutyámat 4 évesen fogadtuk örökbe tavaly. Ma már tökéletesen végrehajt valamennyi parancsot.
köszi szépen a válaszokat
azért nem akarok én valami csodakutyát nevelni csak annyit szeretnék hogy ha szólok neki leülljön idejöjjön meg esetleg kapcsolja be a tv-t írjon egy mailt helyettem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!